Stiri Juniori U17 Masculin

Junioare I(U18) feminin - Premii Speciale

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.05.2011

Duminică s-a încheiat Turneul Final U18 feminin, ce s-a desfăşurat în perioada 27 aprilie - 1 mai la Bucureşti. Conform aşteptărilor, CS Olimpia Bucureşti a învins în finală pe CSŞ Gloria Arad şi şi-a adjudecat titlul de Campionană Naţională. Surpriza a avut loc în finala mică, acolo unde CSŞ Râmnicu Vâlcea a învins fără drept de apel, la peste 30 de puncte, pe CSŞ Bega Timişoara.

Cea mai bună sportivă a turneului, ce a obţinut premiul de coşgeteră şi MVP, a fost sportiva Ursu Sonia, componentă a echipei campioane. Vă prezentăm toate premiile speciale oferite de către FRB:

MVP: Ursu Sonia(CS Olimpia Bucureşti)
Cea mai bună apărătoare: Plaviţu Georgiana (CSŞ Râmnicu Vâlcea)
Coşgeteră: Ursu Sonia(CS Olimpia Bucureşti)
Cea mai de perspectivă jucătoare: Hanna Demeter(ACS KSE Târgu Secuiesc)
Primii cinci: Crăciun Alina, Ursu Sonia, Dumitrache Alexandra(CS Olimpia Bucureşti), Blanaru Bianca(CSŞ Bega Timişoara), Pal Laura(CSŞ Gloria Arad)

(Foto - FRB) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!