Stiri Juniori U17 Masculin

Juniori I(U18) masculin - Componența turneului final

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.04.2011

La finele săptămânii trecute s-au desfășurat ultimele turnee semifinale pentru Juniorii I(U18) masculin, mai exact la Focșani(Seria A) și Târgoviște(Seria B). Astfel, în urma rezultatelor consemnate, se cunosc cele opt echipe ce vor lua startul la ultimul act, acestea fiind: CSȘ Unirea Iași, Phoenix Galați, CSȘ LPS Oradea, LPS Focșani, CSȘ Deva, CSȘ Ploiești, CSA Steaua Turabo și CSȘ Târgoviște. O mare surpriza fiind necalificarea vice-campioanei en-titre, CSȘ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca, la turneul final.

De menționat faptul că nicio echipă nu a terminat faza semifinală cu victorii pe linie, CSȘ Unirea Iași și Phoenix Galați fiind echipele clasate pe prima poziție, amândouă având 9 victorii și o înfrângere. Turneul final, programat pentru perioada 27 aprilie - 1 mai, va avea loc într-un oraș ce va fi făcut cunoscut de către FRB, în această săptămână. Atât echipele de la masculin cât și cele de la feminin vor disputa turneul final în aceeași locație. Principalele favorite în organizarea ultimului act(având în vedere că doar aceste orașe au echipe calificate atât la masculin cât și la feminin) sunt Oradea și București, însă și alte orașe și-au anunțat candidatura, exemplu fiind CSȘ Ploiești care a anunțat prin site-ul csuasesoft.ro următoarele: „CSS Ploiesti a reusit calificarea la turneul final sub 18 ani, competitie pe care CSU Asesoft, in colaborare cu CSS, va incerca sa o organizeze, in premiera, in Sala Olimpia.”

Vă prezentăm componența turneelor finale cât și programul mecurilor:

Turneu Final - Juniori I(U18) Masculin - Componența
# Seria A Seria B
1. CSȘ Unirea Iași Phoenix Galați
2. CSA Steaua Turabo CSȘ LPS Oradea
3. LPS Focșani CSȘ Ploiești
4. CSȘ Târgoviște CSȘ Deva
Programul Meciurilor - U18 masculin
Ziua I - 27.04 Iași vs Târgoviște

Steaua vs Focșani
  Galați vs Deva
  Oradea vs Ploiești
Ziua II - 28.04 Focșani vs Iași
  Târgoviște vs Steaua
  Ploiești vs Galați
  Deva vs Oradea
Ziua III - 29.04 Iași vs Steaua
  Focșani vs Târgoviște
  Galați vs Oradea
  Ploiești vs Deva

Programul fazei semifinale(30.04)

1A vs. 2B
2A vs. 1B
3A vs. 4B
4A vs. 3B

Programul fazei finale(01.05)
Învinsa semifinală 3 vs. Învinsa semifinală 4 (joc pentru locurile 7-8)
Învingătoare semifinală 3 vs. Învingătoare semifinală 4 (joc pentru locurile 5-6)
Învinsa semifinală 1 vs. Învinsa semifinală 2 (joc pentru locurile 3-4)
Învingătoare semifinală 1 vs. Învingătoare semifinală 2 (joc pentru locurile 1-2)

Vă vom ține la curent cu informații și detalii pe tot parcursul turneului final.

3 comentarii la aceasta stire:
  • GIOVANNI :

    felicitari PHOENIX GALATI
    Felicitari echipei de baschet u18 Phoenix GALATI si va asteptam cu medalia de aur.
    Mutumiri pentru intreaga pregatite domnului antrenor Gelu CAZANOVSCHI.

    cu 13 ani în urmă (11.04.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    Blat?
    Vreau sa ii felicit pe antrenorii de la Galati si Steaua dar nu ii credeam in stare sa se preteze la aranjamente de culise -de genul meciului de duminica . Acum am raspunsul de ce Steaua a batut pe Galati duminica. D-na Tocala spunea la tv ca toate cluburile vor primi bani in functie de locul ocupat in clasamente , deci Steaua nu trebuia sa pice la turneul final in aceeasi grupa cu Galatiul. Domnilor antrenori ce exemplu dati acestor copii? Daca meciul ar fi fost la inceputul turneului ar fi fost credibil rezultatul , dar asa, pacat ca se intampla astfel de lucruri si la nivel de juniori 1. Oricum felicitati tuturor echipelor din cele 2 grupe .

    cu 13 ani în urmă (13.04.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    Coincidenta sau nu?
    Oare de ce sportivii de la Phoenix Galati spuneau la turneul semifinal de la Targoviste ca TF va fi la Iasi?Doar era cu o saptamana inainte de hotararea FRB. Deci.......ce sa mai credem cu aceste scurgeri de informatii CORECTE ......cu mult inainte de a lua, chipurile , FRB o hatarare dupa analizarea candidaturilor? Sa fie o simpla coincidenta sau cineva isi bate joc de toata lumea?

    cu 13 ani în urmă (14.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!