Stiri Juniori U17 Masculin

Juniori I(U18) masculin - Premii Speciale

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.05.2011

CS Phoenix Galaţi a devenit noua campioană naţională în urma Turneului Final U18 ce a avut loc la Iaşi, în perioada 27 aprilie - 1 mai. Gălăţenii au învins, fără probleme. în finală pe una dintre surprizele turneului, CSŞ Ploieşti, scor 102-75. Medalia de bronz le-a revenit ieşenilor de la Unirea, ce au trecut de CSA Steaua Turabo Bucureşti, scor 67-50.

Premiul de MVP i-a revenit tânărului sporitiv gălăţean, Andrei Petică, care a fost performerul finalei în care a izbutit 35 de puncte(14/17 x2p, 1/3 x3p, 4/4 x1p) şi 5 recuperări pentru un indice de 37 de unităţi la capitolul eficienţă. Extrema ploieşteană, Adrian Movileanu, a ieşit coşgeterul turneului final. Vă prezentăm premiile speciale oferite de către FRB:

MVP: Andrei Petica(CS Phoenix Galaţi)
Cel mai bun apărător: Andrei Petica(CS Phoenix Galaţi)
Cel mai bun recuperator: Ianuli Ştefan(CSŞ Târgovişte)
Coşgeter: Adrian Movileanu(CSŞ Ploieşti)
Cel mai de perspectivă jucător: Neagu Ştefan(CSŞ Ploieşti)
Cel mai bun pasator: Horia Cristiean(CS Phoenix Galaţi)
Primii cinci:
Horia Cristiean, Baczo Balasz(CS Phoenix Galaţi), Andrei Movileanu (CSŞ Ploieşti), Cezar Bărăgău(CSA Steaua Turabo), Popovici Vlad(CSŞ Unirea Iaşi)

Primii cinci - de la stânga la dreapta: Movileanu, Cristiean, Balasz, Bărăgău, Popovici

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreiashu :

    ....
    numele jucatorului de la ploiesti este Adrian Movileanu , nu Andrei Movileanu ;) aceeasi greseala a fost facuta si ieri de catre crainicul salii..

    cu 12 ani în urmă (02.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreiashu :

    ...
    iar cel mai bun marcator a fost selectat tot adrian movileanu , nu vlad popovici

    cu 12 ani în urmă (02.05.2011) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    MVP
    Daca titlul de MVP se refera la finala, poate ca este OK Daca se refera la intregul turneu de departe MVP a fost Horia Cristiean, fundasul lui PHOENIX . Afirm acest lucru dupa ce am vazut 4 meciuri ale galatenilor.
    Oricum PHOENIX a fost de departe cea mai solida echipa a turneului neavand probleme in nici unul din meciuri. " Jos palaria " si felicitari tuturor : jucatori si antrenori
    Pacat ca nu am avut o finala Galati -Iasi

    cu 12 ani în urmă (02.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreiashu :

    ...
    moldovene.. asa sunteti voi.. vreti finale numai intre voi. Daca se juca finala Galati - Iasi ce vedeai? Phoenix Galati vs Vlad Popovici ? Iasi-ul a castigat medalia de bronz doar datorita acestui jucator, nu al intregii echipe. In semifinala si in finala , cand aveau nevoie de Cobzaru , acesta n-a aratat nimic. nr 11 in meciul cu Ploiestiul a ratat de peste 8 ori si a pierdut nu stiu cate mingi. Flo ce-a mai jucat , in rest toate mingiile ajungeau la Popovici care se lupta sub panou cu 2 , 3 oameni si obtinea fault , iar toata galeria spera ca o sa transforme liberele ca sa ii tina in meci pe favoritii lor.

    Sau foarte bine putem spune ca si Oradea merita sa joace in finala.

    Insa dupa parerea mea , Ploiestiul merita sa joace finala, mai ales dupa prestatia aratata la acest turneu final si la cel semifinal. o seara buna :)

    cu 12 ani în urmă (02.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    Rectificari
    Mersi mult pentru sesizari, andreiashu. Am uitat sa completez acolo in lista premilor speciale, desi in text am scris ca Adrian Movileanu a fost cosgeter. Acum sper ca totul e ok. Referitor la MVP, din cate vad asa s-a dat la toate campionatele finale ... cine a jucat bine in finala, indiferent de cum a jucat in turneu, a primit MVP. Oricum, e ceva simbolic :) Andreiashu, presupun ca esti din Ploiesti, ma rog irelevant - tin sa te contrazic, la cum am jucat ca si echipa(noi Oradea) nu meritam sa jucam nici pentru 7-8 ci pentru 9-10. Ploiestiul, chiar si fara nicio idee in atac(in majoritatea actiunilor) a izbutit sa ajunga pana in finala, tot respectul :)

    cu 12 ani în urmă (03.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreiashu :

    ...
    sabin , nu poti spune ca echipa voastra a avut echipa de locurile 9-10 :)) daca nu intra aruncarea aia a lui stefan in ultima secunda , voi intrati in final 4 , nu noi. iar daca nu ii bateati pe cei de la Iasi , atunci voi sigur luati medalia de bronz..

    cu 12 ani în urmă (03.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @andreiashu
    Eh ... tocmai de aceea e atat de frumos baschetului, secunda asta conduci cu 3 puncte, secunda urmatoare pierzi meciul :) Felicitari pentru argint!

    cu 12 ani în urmă (03.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreiashu :

    @sabin
    sincer imi pare rau ca nu v-ati calificat si voi in final 4. daca nu le dadea Galatiul meciul celor de la Steaua la semifinal , in locul nostru ar fi fost in grupa cu voi Steaua. Iar acum vor sari in sus cei din Galati si vor spune ca au pierdut pe bune , ca au lipsit balacs , horia si bolobita... dar daca vrei sa castigi un meci , cum iti permiti sa ti in teren 27 min un jucator de 95 , care nu a jucat aproape nimic , in loc sa-l introduci pe Draga Alin care joaca mai bine decat el... dar asta e... faptul este consumat:)

    cu 12 ani în urmă (03.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @andreiashu
    Asta e, asa a fost, privim inainte. Multe se puteau intampla "daca/poate", insa asa a fost sa fie.

    cu 12 ani în urmă (03.05.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!