Stiri Juniori U17 Masculin

Juniori II(U16) masculin - Patru echipe se luptă pentru medaliile de aur

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2011

Sălile „D.P. Colibași” și „Forex” din Brașov vor găzdui, începând de miercuri și până duminică, turneul final al Campionatului Național de Juniori II(U16) masculin. Opt echipe au primit dreptul de a participa la acest eveniment, în urma clasării în primele patru echipe, la finalul celor două turnee semifinale, fiind vorba de CSȘ Bega Timișoara, CS Phoenix Galați, LPS Pitești, CSȘ Viitorul U-Mobitelco, CSȘ Ploiești, CSU Cuadripol Brașov, Magic Champions București și BC Mureș Târgu Mureș. Cele opt formații au fost dispuse în două grupe a câte patru echipe, în urma rezultatelor din penultimul act, după cum urmează:

Turneu Final - Juniori II(U16) masculin - Componență
# Seria A Seria B
1. CSȘ Bega Timișoara CS Phoenix Galați
2. LPS CSU Pitești CSȘ Viitorul Cluj-Napoca
3. CSU Cuadripol Brașov CSȘ Ploiești
4. Magic București BC Mureș Târgu Mureș

Patru echipe aspiră la titlul de Campioană Națională, mai exact CSȘ Bega Timișoara, CS Phoenix Galați, LPS Pitești și CSȘ Viitorul Cluj-Napoca. Va fi o luptă interesantă în Final Four, unde orice rezultat se poate înregistra, dovadă fiind și faptul că la finalul fazei semifinale nicio echipă nu a rămas neînvinsă. Fără Ștefan Neagu, accidentat la turneul U18 ce s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute, CSȘ Ploiești are puține șanse de a produce o surpriză și de a intra în careul de ași. De partea cealaltă, în Seria A, Cuadripol Brașov, gazdele evenimentului, speră și ele la o medalie, având în vedere faptul că la cele două turnee semifinale Brașov-ul a învins atât Timișoara cât Clujul. Astfel în Seria A se anunță o luptă accerbă pentru cele două locuri ce asigură accederea în Final Four-ul competiției.

Programul meciurilor este următorul:

Programul Meciurilor - U16 masculin
Ziua I - 30.03 Timișoara vs București

Pitești vs Brașov

Galați vs Mureș
  Cluj vs Ploiești
Ziua II - 31.03 Timișoara vs Brașov
  Pitești vs București
  Galați vs Ploiești
  Cluj vs Mureș
Ziua III - 01.04 Galați vs Cluj
  Ploiești vs Mureș
  Timișoara vs Pitești
  Brașov vs București

Totalbaschet.ro vă va ține la curent cu rezultate, statistici, cronici și informații pe tot parcursul turneului final.

                                         

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!