Stiri Juniori U17 Masculin

Juniori II(U16) masculin - Turneul Final - Cuadripol Brașov învinge campioana en-titre

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.03.2011

Joi, la sălile „Forex” și „D.P Colibași” din Brașov, au continuat întrecerile din cadrul Turneului Final rezervat Juniorilor II(U16) masculin și feminin. Astfel, după două zile de jocuri, două echipe și-au asigurat, teoretic, prezența în prime patru echipe, mai exact Phoenix Galați și CSȘ Viitorul ”U” Mobitelco Cluj-Napoca, ambele din grupa B. Practic, CSU Cuadripol Brașov este ca și calificată în Final Four, după victoria surprinzătoare de joi, în fața campioanei en-titre, CSȘ Bega Timișoara, scor 59-56. La finalul zilei de vineri se vor cunoaște toate cele patru semifinaliste, dar și ordinea în care acestea se vor confrunta în Final Four.

În Seria A situația s-a complicat foarte mult după victoria nesperată, dar meritată, a gazdelor turneului în fața campioanen en-titre, CSȘ Bega Timișoara, scor 59-56. LPS Pitești a trecut fără probleme de Magic Champions, scor 66-49, însă chiar cu două victorii, calificarea în Final Four a argeșenilor nu este garantată.

În cazul în care Timișoara învinge la mai mult de trei puncte pe LPS Pitești, iar Brașov va trece de Magic Champions(ceea ce mai mult ca sigur se va întâmpla) atunci CSU Cuadripol și Bega Timișoara vor merge mai departe, în cazul în care coșaverajul prin împărțire le-ar putea permite acest lucru.

În cazul în care formația din Pitești învinge, indiferent de scor, Brașovul se califică cu o victorie în fața celor de la Magic Champions. Există și o situație în care LPS Pitești și CSȘ Bega Timișoara se pot califica împreună însă aici va conta, din nou, coșaverajul prin împărțire, stabilit între cele trei echipe, dacă acestea sunt la egalitate perfectă de puncte.

Spre deosebire de prima serie, în cea de a doua - Seria B - singura necunoscută este ordinea finală în grupă, deoarece Phoenix Galați și ”U” Mobitelco Cluj-Napoca au rămas fără înfrângere și după a doua zi de întreceri, obținând calificarea în primele patru echipe. Mâine va avea loc confrutarea pentru primul loc în serie, între cele două combatante mai sus specificate, respectiv pentru locul 3, între CSȘ Ploiești și BC Mureș Târgu Mureș.

Clasament General - Etapa I - Seria A 

                                                   Puncte MJ MC MP F          C         
#1 LPS CSU Pitesti 4 2 2 0 0 136 - 125
#2 CSU Cuadripol Brașov 3 2 1 1 0 111 - 111
#3 CSȘ Bega Timișoara 3 2 1 1 0 122 - 108
#4 Magic Champions 2 2 0 2 0 122 - 147


Clasament General - Etapa I - Seria B
 

                                                   Puncte MJ MC MP F          C         
#1 CSȘ Viitorul U-Mobitelco 4 2 2 0 0 118 - 103
#2 Phoenix Galați 4 2 2 0 0 143 - 129
#3 CSȘ Ploiești 2 2 0 2 0 133 - 141
#4 BC Mureș Târgu Mureș 2 2 0 2 0 99 - 120

Programul întreg al turneului îl puteți accesa aici.

2 comentarii la aceasta stire:
  • alex14csu :

    Am reusit sa castigam cu timisoara
    In victoria de ieri am reusit sa castigam cu Timisoara deoarece eu cred ca am jucat ca o echipa si ne-am dorit victoria asta!

    cu 13 ani în urmă (01.04.2011) Raspunde
  • Chiriac Alexandru :

    Am fani !
    Care ti-ai facut cont cu numele si numaru meu?Da e adevarat ca am jucat ca o echipa de aceea am reusit sa castigam (si invata sa scrii corect!)

    cu 13 ani în urmă (01.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!