Stiri Juniori U17 Masculin

Juniori Republicani(U20) - Rezultatele primei zile

Costin Marinescu

Costin Marinescu
04.04.2011

Duminică, în orașele Timișoara și București, a debutat faza semifinală din cadrul Campionatului Național rezervat jocătorilor născuți în anul 1991 și mai tineri. În urma rezultatelor consemnate, nu s-au înregistrat surprize, favoritele impunându-se fără mari probleme.

La Timișoara, CSȘ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca a trecut fără probleme de LPS CSȘ Oradea, o echipă măcinată de accidentări, echipă ce nu are nicio șansă de a accede în Final Four prezentându-se în șapte oameni, scor 89-53. Cea de a doua confruntare, dintre gazdele evenimentului și CS Miercurea Ciuc a fost mult mai interesantă, chiar dacă scorul nu indică acest aspect. Ciucanii s-au ținut foarte bine de adversari, fiind foarte aproape de a izbuti o surpriză, însă banca scurtă și-a spus cuvântul, mai ales în sfertul patru, în detrimentul adversarilor care au evoluat în 10 oameni. Un aspect ce trebuie menționat este faptul că toate punctele marcate de ciucani au venit pe mâna jucătorilor din primii cinci. Scor final 91-68.

În seria B s-au disputat 3 meciuri, deoarece formația CSU Sibiu să poată pleca încă de luni spre casă. LPS Pitești s-a impus fără probleme în fața sibienilor, scor 73-62, acest lucru după ce au pierdut și în fața steliștilor cu 85-32. În ultimul meci gazdele turneului, Aurel Vlaicu, au cedat în compania piteștenilor, 83-73.

Programul Meciurilor - U20 masculin
Ziua I - 03.04 Steaua vs Sibiu 85-32

Vlaicu vs Pitești 73-83

Cluj vs Oradea 89-53
  Timișoara vs Ciuc 91-68
  Pitești vs Sibiu 73-62
Ziua II - 04.04 Pitești vs Steaua
14:30
  Ciuc vs Cluj
15:30
  Vlaicu vs Sibiu
16:30
  Oradea vs Timișoara
17:30
Ziua III - 05.04 Ciuc vs Oradea
10:00
  Steaua vs Vlaicu
11:30
  Timișoara vs Cluj
12:00

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!