Stiri Juniori U17 Masculin

Juniori - Rezultate turneului de sală - Seria a II-a U14 masculin

Sorin Dan Moldovan

Sorin Dan Moldovan
30.01.2011

La Sala Sporturilor din Mediaș a avut loc în zilele de 28 și 29 ianuarie, turneul de sala al Grupei Valorice A, Seria a II-a a Campionatului Național de Juniori III masculin - U14. Din această grupă fac parte formațiile CSȘ Mediaș, CSȘ Viitorul-U-Mobitelco 1 Cluj-Napoca, LPS Bihorul Oradea și CS Spetanța Baschetului Clujean Cluj-Napoca. Mai jos vă prezentăm rezultatele înregistrate în cadrul turneului de sală


27.01.2011(meci disputat la Cluj-Napoca)
CS Speranța Baschetului Clujean Cluj-Napoca - CSȘ Viitorul-U-Mobitelco 1 Cluj-Napoca 29-54
28.01.2011
CSȘ Mediaș - LPS CSȘ Bihorul Oradea 62-35
CSȘ Viitorul-U-Mobitelco 1 Cluj-Napoca - CSȘ Mediaș 80-20
29.01.2011
CS Speranța Baschetului Clujean Cluj-Napoca - LPS CSȘ Bihorul Oradea 73-42
LPS CSȘ Bihorul Oradea - CSȘ Viitorul-U-Mobitelco 1 Cluj-Napoca 22-96
CSȘ Mediaș - CS Speranșa Baschetului Clujean Cluj-Napoca 54-103

În urma rezultatelor consemnate în meciurile tur ale acestei serii și a celor consemnate la turneul de sala de la Mediaș, ecuația calificării la turneul semifinal s-a clarificat în proportie de 100%, echipele clujene CSȘ Viitorul-U-Mobitelco 1 și CS Speranța B.C. asigurându-și prezența la turneul semi-final încă de dinaintea începerii returului.
De menționat și de apreciat este faptul că organizatorii turneului au reușit să pună la dispoziția juniorilor U14 participanți la acest turneu Sala Sporturilor din Mediaș, dându-le astfel posibilitatea acestor tineri baschetbaliști să ia contact cu o sala care găzduiește meciuri de Divizia A, cu o suprafață de joc de cea mai buna calitate.
De remarcat ar fi parcursul de până acum reușit de echipa CSȘ Viitorul-U-Mobitelco 1 Cluj-Napoca, echipa care nu a pierdut nici un meci în acest campionat, o echipa care și-a propus să atace titlul de camipoană naționala U14, în acest sezon.

4 comentarii la aceasta stire:
  • marinescu :

    cn u14 masculin
    Nici Dinamo nu a pierdut nici un meci pana acum si ca si CSS Viitorul Mobitelco si ei aspira la titlu anul acesta. Succes tuturor si cel mai bun sa castige!

    cu 13 ani în urmă (30.01.2011) Raspunde
  • #9 :

    bc mures
    la fel si bc mures, nu au pierdut nici un meci pana acum. chiar au batut csu cuadripol cu 66 de puncte

    cu 13 ani în urmă (30.01.2011) Raspunde
  • samantha :

    u 14 masculin
    Si CSS Targoviste este neanvinsa in seria 4. la u 14 . Anul acesta competitia este mai stransa la aceasta categorie de varsta

    cu 13 ani în urmă (31.01.2011) Raspunde
  • marinescu :

    CN U14
    Dar targoviste a fost invinsa in prima faza de Dinamo pe cand,CSS Viitorul Mobitelco,Muresul,Dinamo si Cuza Braila sunt neinvinse de la inceputul campionatului.Vom vedea cine va castiga pana la urma

    cu 13 ani în urmă (31.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!