Stiri Juniori U17 Masculin

Juniori U18 Feminin - CS Olimpia Bucureşti a cucerit medalia de aur

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.05.2011

CS Olimpia Bucureşti a învins cu 63 – 47 pe CSŞ Gloria Arad în Finala Mare a  Turneului Final U18 feminin şi este noua campioană a României la această categorie de vârstă.

Bucureştencele au controlat cu autoritate sferturile unu şi trei, pe care le-au câştigat cu 18 – 5, respectiv 17 – 6 iar forcingul de final al arădencelor (25 – 17 în utlimul sfert) nu a avut nicio importanşă în stabilirea câştigătoarei.

Alina Crăciun şi Sonia Ursu, ambele jucătoare ale echipei învingătoare, au terminat partida cu câte un double double. Crăciun a reuşit 16 puncte şi tot atâtea recuperări iar Ursu şi-a trecut în cont 14 puncte, 16 recuperări şi 5 pase decisive.

De la Arad s-a remarcat Diana Moraru cu 22 puncte şi 11 recuperări.

Pe locul trei în clasament s-a clasat CSŞ Rm. Vâlcea care a învins în Finala Mică pe CSŞ Bega Timişoara cu 76 – 44. Cristina Badi, pivotul vâlcencelor, a bifat 24 puncte şi 12 recuperări iar Beti Neagoe, extrema aceleiaşi echipe, a marcat 29 puncte şi a recuperat 7 mingi. Tot la CSŞ Râmnicu Vâlcea, Georgiana Plaviţu a reuşit 13 puncte şi 7 pase decisive.

Clasamentul final al ediţiei 2011 a campionatului de juniori U18 feminin îl puteţi vedea aici

Vom reveni cu mai multe amănunte de la Turneul Final.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!