Stiri Juniori U17 Masculin

Juniori U18 Masculin. Phoenix LPS Galaţi este noua campioană a României

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.05.2011

Phoenix LPS Galaţi este campioana României la Juniori I (U 18). Gălăţenii au învins pe CSŞ Ploieşti cu 102 – 75. Învingătorii au controlat meciul de la un capăt la celălalt, pierzând doar ultimul sefrt la o diferenţă de 4 puncte.

Andrei Petică a fost cel mai bun marcator al campionilor. Jucătorul, desemnat şi MVP al turneului, a marcat 35 puncte, înscriind 14 din cele 17 aruncări de două puncte pe care le-a încercat.

Alexandru Pădineanu a reuşit 20 puncte şi 8 recuperări iar Horia Cristean a marcat 21 puncte şi  a recuperate 4 mingi.

De la Ploieşti s-au remarcat Adrian Movileanu (21puncte, 5 recuperări) şi Ştefan Neagu (16 puncte, 5 pase decisive).

În Finala Mică a competiţiei CSŞ Unirea Iaşi a învins Steaua Bucureşti cu 67 – 50 şi a ocupat locul 3. Vlad Popovici, de la Iaşi, a reuşit în această partidă 32 puncte şi 19 recuperări iar coechipierul său, Vlad Cobzaru, a marcat 10 puncte şi a recuperate 11 mingi.

Clasamentul final al Turneului îl puteţi vedea aici.

Vom reveni cu mai multe amănunte de la Turneul Final.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!