Stiri Juniori U17 Masculin

LPS Piteşti vrea titlul la U17

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.02.2011

Conducerea Liceului cu Program Sportiv Piteşti doreşte ca echipele din cadrul secţiei de baschet  să obţină rezultate cât mai bune în competiţiile în care sunt angrenate şi măcar una dintre ele să câştige titlul de campioană.

Într-o declaraţie acordată cotidianului Curierul Zilei, Narcis Şufariu, antrenor principal în cadrul LPS, consideră că cele mai mari şanse le are echipa de U17, mai ales că anul trecut lotul respective a obţinut argintul la competiţia rezervată U16, pierzând în finală cu echipa din Iaşi.

„Avem trei grupe de juniori şi vrem să terminăm pe podium cu toate. La Under 17 îmi doresc să luăm titlul, după ce anul trecut am jucat finala, iar la Under 16 şi 20 să luăm medalii. De la Under 17 avem trei jucători care sînt în lotul naţional, dar şi la echipa de seniori. Este vorba de Păun, Mătăsaru şi Dumitru. La lotul naţional de 16 ani îi avem pe Memet Hortoglu şi pe Robert Lander. Pînă în vară trebuie să ne îndeplinim obiectivul pe care ni l-am propus”, a declarat Şufariu pentru sursa citată.

De asemenea antrenorul consideră că o parte dintre jucătorii de la LPS pot face parte şi din proiectul pe termen lung pe care conducerea SCM Piteşti îl doreşte pentru echipa de senirori a oraşului. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!