Stiri Juniori U17 Masculin

Mădălin Piperea: ”Avem forța să terminăm pe primul loc, în grupă, la Europene”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
21.01.2011

Antrenorul echipei naționale feminine Under 16, Mădălin Piperea, a declarat că reprezentativele Bulgariei, Israelului și Lituaniei, adversarele României din grupa B, de la Campionatul European, sunt puternice, însă obiectivul tricolorelor rămâne unul îndrăzneț: câștigarea seriei.

Tehnicianul român este de părere că cel mai greu meci va fi cel cu Lituania. ”Este o grupă dificilă! Toată lumea știe că în Lituania se mănâncă baschet pe pâine. Cu Bulgaria am jucat la Balcaniadă, iar Israelul este o echipă arțăgoasă. Va fi un pic dificil pentru că fetele vor fi la prima competiție europeană”, a completat Piperea pentru frbaschet.ro.

Referitor la obiectivul naționalei feminine Under 16, selecționerul a adăugat: ”Avem forța să terminăm pe primul loc. Important este cum ne vom pregăti până atunci. Meciurile de verificare vor fi foarte importante și vom încerca să obișnuim fetele cu o competiție de asemenea anvergură. Avem încă timp să punem toate detaliile la punct”.

Potrivit sursei citate, turneul final al Campionatului European feminin Under 16 se va desfășura, anul acesta, la Arad, în perioada 11-21 august. ”Este adevărat că acest oraș are niște suporteri minunați. Și în Divizia A este o nebunie la meciuri. Fanii își încurajează echipa și cred că vor veni și la meciurile naționalei. Suporterii ne pot ajuta foarte mult sa ne indeplinim obiectivul”, a încheiat Mădălin Piperea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!