Stiri Juniori U17 Masculin

Miercuri, numai pe totalbaschet.ro!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.05.2011

Nu rataţi miercuri un interviu exclusiv cu Alexandru Olah, sportivul în vârstă de 17 ani(născut în 1993) ce a plecat vara trecută în Statele Unite ale Americii pentru a juca la Traders Point Christian Academy. Ulterior pivotul de 2.08m a stabilit o înţelegere verbală cu universitatea Northwestern.

Olah vorbeşte despre baschetul în SUA, despre cum s-a adaptat, dar şi despre echipa prim-divizionară BCM Timişoara, afirmând că interesul din partea echipei bănăţene a sosit cam târziu, Olah nedorindu-şi, în acest moment, să evolueze în România decât pentru echipa naţională.

Citiţi miercuri, doar pe totalbaschet.ro! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!