Stiri Juniori U17 Masculin

MINIBASCHET. LPS Arad şi Baschet Club Star, victorioase în meciurile de verificare

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
12.06.2011

Echipele de baschet feminin se pregătesc pentru Liga Naţională Under 12, competiţie care va debuta pe 3 iulie, la Braşov. Forul de specialitate din ţara noastră a anunţat că, la ediţia din acest an, vor participa 49 de formaţii. Pentru a vedea lista completă a grupărilor care se vor afla la start, accesaţi acest link.

LPS Arad a cucerit "Cupa Copilului" la minibaschet reuşind o performanţă inedită. Două victorii în faţa a două echipe masculine, de la aceeaşi categorie. Fetele pregătite de Ildiko Sereş au învins cu 38-15 pe BC Best Arad şi cu 46-22 pe LPS Arad la băieţi. Toţi sportivii prezenţi la acest turneu au primit premii şi medalii.

Într-un meci de verificare disputat duminică, în Capitală, echipa Baschet Club Star a învins, scor 77-10, formaţia CSM Târgovişte. Tehnicienii celor două formaţii au decis ca, după cele patru sferturi regulamentare, unde scorul a fost 61-9 pentru gruparea din Capitală, să prelungească partida cu încă zece minute, pentru a putea fi testate toate jucătoarele pe care antrenorii le-au avut în cele două loturi.

Detalii referitoare la meciurile de pregătire pot fi citite aici.

Pentru a putea publica pe totalbaschet.ro ştiri, reportaje şi informaţii referitoare la meciurile de verificare şi la cupele organizate de diferite echipe de juniori din ţară vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de mail valentin.bala@totalbaschet.ro. Vă mulţumim!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!