Stiri Juniori U17 Masculin

Mircea Cristescu: "Felicit atât copiii cât şi antrenorul pentru rezultatul obţinut la categoria U14"

totalbaschet.ro, Foto: Nagy Melinda

totalbaschet.ro, Foto: Nagy Melinda
24.04.2011

În perioada 18-22 aprilie, la Cluj-Napoca a avut loc Turneul Final din cadrul Campionatului Naţional de Juniori III(U14) masculin şi feminin. La masculin, CSŞ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca s-a impus în finală învingând formaţia antrenată de George Trif, BC Mureş Târgu Mureş, scor 69-44 (17-12, 25-16, 10-12, 17-4). Mircea Cristescu, a declarat pentru site-ul oficial u-mobitelco.ro, faptul că doreşte să mulţumească copiilor şi antrenorului pentru rezultatul obţinut. De asemenea, Cristescu a afirmat că proiectul pornit de U Mobitelco în urmă cu câteva sezoane a început să dea roade, dovadă fiind medaliile de aur obţinute la U14 şi U16, dar şi cea de bronz la U13.

Pentru noi e o zi a fericirii şi a bucuriei. Felicit în primul rând copiii care au depus un efort fantastic timp de 5 zile şi au reuşit să câştige fiecare meci în parte. Turneele sunt destul de dificile dar văd că în ultima zi au avut puterea necesară să câştige detaşat. Felicit antrenorii fără de care niciunul dintre copii nu ar fi fost ceea ce este astăzi şi bineinteles, ca şi echipă, campioni.
Deşi până acum munca noastra nu a fost luată în serios, se pare că proiectul nostru pornit cu ani în urmă şi îmbunătăţit pe parcurs a reuşit să dea roade. În acest sezon am obţinut deja 2 medalii de aur la U16 şi U14 şi una de bronz la U13. Devenim încet încet o şcoala respectabilă de baschet, pentru că cel mai complet club din România suntem deja demult. Urmează acum să vina rezultatele la toate categoriile de vârstă. 
Mulţumesc tuturor partenerilor acestui turneu care le-au făcut bucurie mare copiiilor oferindu-le atât de multe cadouri şi vorbim de 300 de copii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!