Stiri Juniori U17 Masculin

Mirel Dragoste: "Mulțumesc colegilor și antrenorilor că m-au ajutat să obțin acest premiu"

Paul Olar

Paul Olar
14.05.2013

"U"-Mobitelco nu a putut să-și apere medaliile de aur cucerite în 2012 la categoria U 18, clujenii punând mâna pe bronz la ediția de anul acesta. Tinerii baschetbaliști au început cu dreptul competiția, răpunând pe rând pe CS Phoenix Galați, LPS Focșani și CSS Bega Timișoara. Din păcate pentru "alb-negrii", LPS Târgu-Mureș a fost mai inspirată în semifinale, trupa pregătită de Răzvan Cenean terminând pe podium, datorită unui succes în finala mică cu CSU Brașov.

Mirel Dragoste a fost unul dintre cei doi reprezentanți clujeni în echipa ideală a Turneului Final de la București. Conducătorul de joc a mărturisit într-un interviu acordat site-ului nostru că premiul obținut se datorează în mare parte coechipierilor și antrenorilor, sportivul regretând totuși că nu și-a luat adio de la juniorat cu un trofeu de campion.

Mirel, cum ți s-au părut încleștările de săptămâna trecută ?

Turneul de U 18 a fost unul greu, exact cum mă așteptam. Din păcate, am avut câteva accidentări grave și ne pare extrem de rău deoarece colegii noștri nu ne-au putut ajuta așa cum ne doream.

Timișoara a pus mâna pe medaliile de aur, iar voi i-ați învins în grupă. Nu crezi că s-ar fi putut realiza mai mult ?

Într-adevăr, noi am terminat grupa pe prima poziție, trecând și de timișoreni. În semifinale am cedat în fața echipei din Mureș la un punct diferență și apoi în finala mică ne-am impus împotriva celor din Brașov, după o repriză de prelungiri.

Ai fost numit în echipa turneului. Ce înseamnă această distincție pentru tine ?

Mă bucur că am fost numit în echipa ideală a turneului. Înseamnă foarte mult, mai ales că a fost ultimul an de juniorat. Le mulțumesc colegilor de echipă și antrenorilor că m-au ajutat să obțin acest premiu.

Urmează Campionatul European U 18 și cel mai probabil vei face parte din lot. Totodată, va fi al treilea an consecutiv când ești departe de casă. Nu e dificil pentru tine?

Da, peste câteva săptămâni va începe pregătirea și sper să fiu și de data aceasta selecționat în echipă. Ar fi o onoare să joc a treia oară la naționala de juniori a României. Deși va fi foarte greu, ne dorim să obținem o clasare cât mai bună.

Ce planuri de viitor ai ?

Acum că am terminat junioratul, îmi doresc să activez la echipa de seniori a clubului "U"-Mobitelco.

*Foto: Nagy Melinda

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!