Stiri Juniori U17 Masculin

ONSS Baschet Liceu - Competiţia debutează vineri la Timişoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.05.2011

Începând de vineri şi până duminică, la Timişoara se desfăşoară Olimpiada Sportului Şcolar de baschet, la categoria liceu. În total se vor prezente opt echipe, din fiecare regiune a ţării. Formaţiile vor fi dispuse, în urma unei trageri la sorţi, în două grupe a câte patru echipe, urmând a se juca în sistem fiecare cu fiecare. Primele două echipe din grupă vor avansa în semifinale.

Principala favorită a competiţiei este Liceul cu Program Sportiv din Galaţi, formaţie ce are în componenţă toţi jucătorii ce au cucerit aurul la Turneul Final U18 masculin de la Iaşi(27 aprilie - 1 mai). Meciurile se vor desfăşura la Sala Prof. Mircea Albu(CSŞ Bega).

Partidele se vor disputa după 4 reprize a câte 10 minute, timp efectiv de joc şi vor avea loc la sala prof. Mircea Albu din Calea Circumvalaţiunii. Echipele au fost împărţite în două greupe de câte patru şi se va juca în sistem fiecare cu fiecare. Apoi, în funcţie de locul ocupat în grupă, primele două clasate din serii vor juca în semifinale, iar locurile 3 şi 4 din fiecare grupă se vor întâlni între ele pentru desemnarea ocupantelor poziţiilor finale 5-8. 

Turneul a început vineri şi se va încheia duminică la prânz, iar programul jocurilor este următorul:

VINERI

ora 15:00 Galaţi – Sibiu

ora 16:30 Baia Mare – Piteşti

ora 18:00 Bucureşti – Ploieşti

ora 19:30 Arad – Iaşi

 

SÂMBĂTĂ

ora 9:00 Ploieşti – Galaţi

ora 10:30 Iaşi – Baia Mare

ora 12:00 Sibiu – Bucureşti

ora 13:30 Piteşti – Arad

Locurile 7-8

ora 15:00 4A – 4B

Locurile 5-6

ora 16:30 3A – 3B

Semifinale

ora 18:00 1A – 2B

ora 19:30 2A – 1B

 

DUMINICĂ

ora 9:30 Finala mică

ora 11:00 Finala mare

 


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!