Stiri Juniori U17 Masculin

ONSS Gimnaziu băieţi - CNILC Ploiesti a cucerit medaliile de aur

totalbaschet.ro, Foto: csuasesoft.ro

totalbaschet.ro, Foto: csuasesoft.ro
25.04.2011

La mijlocul lunii aprilie, mai exact în perioada 15-17 aprilie, oraşul Alexandria a fost gazda fazei finale din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar(baschet) eveniment la care au participat 8 echipe din fiecare regiune a ţării. Cele opt echipei au fost repartizate în două grupe a câte patru, din Grupa A făcând parte Şcoala Generală „Petre Margea” Târgu Jiu, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Oradea, Şcoala Generală „Mihai Eminescu” Rădăuţi şi Şcoala Generală „Andrei Şaguna” din Deva, iar din Grupa B Colegiului Naţional „Ion Luca Caragiale” Ploieşti, CSŞ Nr.3 Steaua Bucureşti alături de echipele reprezentante ale judeţelor Buzău şi Mureş.

Pe primul loc s-a clasat Colegiului Naţional „Ion Luca Caragiale” din Ploieşti, prahovenii învingând în finală Steaua Bucureşti, graţie unei libere marcate în ultima secundă de către Iosif Stoia, scor 80-79. Principalii marcatori ai prahovenilor au fost Neagu, cu 39 de puncte, respectiv Stoia autor a 35.

În finala mică jucătorii Şcoalii Generale „Andrei Şaguna” din Deva au răzbunat eşecul din faza grupelor în faţa celor de la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” Rădăuţi, învingându-i de această dată, fără mari probleme, cu scorul de 62-38.

Remarc jocul tuturor băieţilor, cu o menţiune în plus pentru căpitanul echipei, Răzvan Ungureanu, care a avut o evoluţie remarcabilă. Acest rezultat pe care l-am obţinut, locul al treilea la faza finală a ONSŞ, este cea mai bună performanţă obţinută de o echipă şcolară de baschet din judeţul nostru”, a declarat Cristian Manea, antrenorul celor de la „Andrei Şaguna”, site-ului servuspress.ro.

Trofeul de MVP i-a revenit jucătorului ploieştean Ştefan Neagu, în timp ce titlul de cel mai bun marcator a fost înmânat tot unui prahovean, mai exact lui Iosif Stoia(ce a avut o medie de 27.4 puncte per meci).

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!