Stiri Juniori U17 Masculin

ONSS Gimnaziu fete - Şc. "Ion Agârbiceanu" Cluj-Napoca a devenit campioană naţională

totalbaschet.ro, Foto: gazetanord-vest.ro

totalbaschet.ro, Foto: gazetanord-vest.ro
23.04.2011

În perioada 15-17 aprilie, la Satu Mare, s-a desfăşurat faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la baschet feminin gimnaziu(clasele 5-8). La acest evniment au luat parte 8 echipe, din fiecare regiune a ţării: Şc. Gen Nr.4 "Oltea Doamna" Oradea, Şc. Nr.10 Botoşani, Şc. Nr.30 Bucureşti, Şc. "Ion Agârbiceanu" Cluj-Napoca, LPS Galaţi, LPS Alba Iulia, Şc. "HM Berhelor" Ploieşti şi Şc. "Matei Basarab" Râmnicu Vâlcea.

Competiţia a fost adjudecată de către Şc. "Ion Agârbiceanu" Cluj-Napoca care a trecut în finală de LPS Alba Iulia, scor 62-55, în timp ce în finala mică Şc. Nr.10 Botoşani a învins cu 73-54 pe LPS Galaţi. În continuare, pe locurile 5-8 s-au clasat Şc. "Matei Basarab" Râmnicu Vâlcea; Şc. Nr.30 Bucureşti; Şc. Gen Nr.4 "Oltea Doamna" Oradea şi Şc. "HM Berhelor" Ploieşti.

Primele trei echipe au primit diplome, cupe şi premii în bani din parte organizatorilor. De asemenea s-au acordat şi câteva premii speciale după cum urmează:

Cea mai tehnică jucătoare: Gherman Emilia - LPS Alba Iulia
Cea mai tânără jucătoare: Micu Anamaria - Şcoala Nr.30 Bucureşti
Favorita publicului: Zamfir Adelina - Şc. "Matei Basarab" Râmnicu Vâlcea
Coşgetera de la trei puncte: Roşoga Andra - Şcoala Nr.30 Bucureşti
Cea mai de prespectivă: Potop Carmen - Şcoala Nr.30 Bucureşti
Coşgetera turneului: Cenan Paula - Şc. "Ion Agârbiceanu" Cluj-Napoca

Practic s-a reeditat finala din 2010, când LPS Alba Iulia, pregătită de colegul meu Valentin Urian a cucerit medaliile de argint, după un duel cu aceeaşi echipă din Cluj. Deci, pentru al doilea an consecutiv LPS Alba Iulia a devenit vicecampioană naţională, o performanţă notabilă pentru Alba Iulia, un oraş mic, fără o tradiţie îndelungată în baschetul autohton”, a declarat George Lăncrănjan pentru publicaţia sport365.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!