Stiri Juniori U17 Masculin

Pini Gershon se implică în dezvoltarea baschetului juvenil din România

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
22.03.2023

Pini Gershon se implică în dezvoltarea baschetului juvenil din România

Conform site-ului frbaschet.ro, Federația Română de Baschet va organiza, printr-un parteneriat realizat cu forul similar din Israel, o primă acțiune de trei zile dedicată perfecționării antrenorilor români de perspectivă.

Cursurile vor fi susținute în perioada 24-26 martie în București, în Arena FRB (antrenamente demo) și în Sala de Conferințe Mihai Nedeff din sediul FRB (prelegeri) și vor cuprinde ore de teorie și de practică sub îndrumarea antrenorului israelian Pini Gershon.

Pini Gershon este unul dintre cei mai importanți antrenori din istoria baschetului de pe  bătrânul continent. Numit antrenorul sezonului în 2005 în Euroligă, el a câștigat de două ori acest trofeu, alături de Maccabi Tel-Aviv. El mai are opt titluri de campion în Israel și pregătește naționala țării din care provine din anul 2015.

La acțiunea care urmează să se desfășoare în acest weekend, Gershon va fi însoți de antrenorul naționalei U17 a Israelului, Amar Adir. Sub coordonarea lor, vor fi abordate mai multe puncte importante, care pot fi regăsite AICI.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!