Stiri Juniori U17 Masculin

Politehnica Timișoara va avea secție de baschet feminin

Politehnica Timișoara va avea secție de baschet feminin

Politehnica Timișoara va avea secție de baschet feminin. 

Proiectul sportiv va începe doar cu o echipă U18, însă obiectivul declarat al clubului este acela de a readuce Timișoara în LNBF. 

Președintele noii secții de baschet este Dan Ionescu, în timp ce banca tehnică va fi ocupată de Radenko Toroman și Sergiu Pașca.

În prima fază, ne dorim să fim o alternativă a CSS Bega și a celorlalte cluburi private, cu excepția MP Sport, cu care avem o colaborare foarte bună. În faza a doua, ne dorim ca la această echipă sportivele din Timișoara să își continue activitatea după terminarea junioratului. Bineînțeles acest lucru implică ca odată cu trecerea timpului  să înscriem echipa și în liga a doua, cu scopul final de a reveni în prima ligă, a declarat președintele noii secții sportive pentru radiotimișoara.ro.

Reamintim faptul că turneul final U18 feminin nu va avea loc din cauza faptului că doar 3 echipe au confirmat participarea, astfel formarea unui nou club pentru stagiunea următoare nu poate fi decât un lucru pozitiv. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!