Stiri Juniori U17 Masculin

Programul evenimentelor baschetbalistice din săptămâna 21 - 27 martie

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.03.2011

Astazi debutează una dintre cele mai aglomerate săptămâni din punct de vedere al evenimentelor baschetbalistice ce se vor desfăşura pe parcursul ei. În fiecare zi va fi programat cel puţin un meci, fie la masculin, fie la feminin, totul culminând cu All Star Game 2011.

Săptămâna începe cu un cuplaj de două partide ce se vor disputa la Iaşi. De la ora 15:00, Politehnica Naţional Iaşi va întâlni pe BC Galactica Braşov, în ultimul meci din cadrul etapei cu numărul 10 a Diviziei A Feminin Seria A2, partida ce va decide configuraţia finală a clasamentului la finalul sezonului. Cuplajul continuă cu meciul dintre Politehnica Iaşi şi  BCM U Piteşti contând pentru etapa 27 la baschet masculin.

Marţi, 22 martie, este programată ultima etapă din Faza a IIa a Diviziei A feminin Seria A1 iar miercuri, debutează etapa cu numărul 28 la masculin cu meciul dintre CSM Oradea şi CSU Cuadripol Braşov. Partida se dispută cu câteva zile mai devreme decât fusese programată iniţial, deoarece în weekend, Arena Antonio Alexe din Oradea va fi ocupată de o expoziţie.

Tot miercuri, în Bucureşti, se va juca partida dintre CS Municipal şi Steaua Turabo, restanţă din etapa 25.

Vineri şi sâmbătă, la Satu Mare va avea loc Final 4 Cupa României la baschet feminin, unde, în semifinale, BC Sepsi va juca cu ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad iar CSM Satu Mare cu SCM CSŞ Craiova. Atât semifinalele cât și finala mare sunt transmise în direct de către postul TVR 3.

Weekendul programează etapa 28 a Diviziei A Masculin şi, cireaşa de pe tort, la Dej, All Star Game feminin 2011.

De asemenea, tot la final de săptămână, de vineri până duminică vor avea loc șase turnee semifinale, în cadrul Campionatelor Naționale de Juniori. La Cluj Napoca și Galați se va desfășura Turneul semifinal #1 la Juniori I (U18) masculin, în timp ce la Târgu Mureș și București respectiv Craiova și Reghin vor avea loc Turneul semifinal #2 la Juniori III(U14) masculin respectiv feminin.

totalbaschet.ro vă va ține la curent cu rezultatele tuturor evenimentelor din această săptămână! 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius Stern :

    Final Four Feminin
    Vineri si sambata(NU joi si vineri)se va desfasura Final Four-ul Cupei Romaniei la baschet feminin,la Satu Mare.

    cu 13 ani în urmă (21.03.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Costin Marinescu :

    @Marius Stern
    Aveti dreptate! Am corectat! Multumim pentru observatie!

    cu 13 ani în urmă (21.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!