Stiri Juniori U17 Masculin

Proiectul Perform Baschet - Ultimele noutăți

Adrian Micinic, Foto: FRB

Adrian Micinic, Foto: FRB
15.04.2011

Federația Română de Baschet a anunțat, pe site-ul propriu, faptul că selecția națională pentru reprezentativa de cadeți(U16) a României, care va participa la Campionatul European din vară, se va realiza numai din jucătorii care participă la acțiunile din cadrul proiectului „Perform Baschet, Un pas înainte”. Astfel, sportivii născuți în anul 1996 care nu vor lua parte la respectiva acțiune, nu vor intra în vederile antrenorilor pentru a putea fi cooptați în lot. În țară sunt opt centre regionale, la București, Constanța, Galați, Iași, Brașov, Sibiu, Cluj și Timișoara. În lunile aprilie și mai se vor organiza patru acțiuni în cadrul proiectului, după cum urmează: 16 - 18 aprilie; 7-8 mai; 21-22 mai și 28-29 mai;

De asemenea în luna iunie a anului curent, cel mai probabil la București va avea loc un turneu între selecționatele celor opt centre regionale(echipe formate din 12 jucători), datele de desfășurare și localitatea ce va găzdui evenimentul urmând să fie anunțate în scurt timp pe site-ul FRB. Toate cheltuielile de organizare, transport, cazare, masă și echipamente, vor fi suportate de FRB.

De la debutul proiectului și până în prezent, s-au desfășurat cinci acțiuni în care au participat jucători născuți în anul 1995 și mai tineri, monitorizați de către 33 de antrenori și 8 coordonatori zonali, lista cu datele centralizate fiind următoarea:

04-06 februarie – 180 de sportivi (din 48 de cluburi), 33 antrenori
19-20 februarie – 182 de sportivi (din 48 de cluburi), 33 antrenori
12-13 martie – 115 de sportivi (din 30 de cluburi), 20 antrenori
26-27 martie – 138 de sportivi (din 37 de cluburi), 26 antrenori
02-03 aprilie – 120 sportivi (din 32 de cluburi), 24 antrenori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!