Stiri Juniori U17 Masculin

România U16 pierde în fața statului Puerto Rico

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.02.2011

Selecționata de cadeți a României a pierdut și cea de a patra partidă disputată la turneul internațional de la Gaziantep, Turcia, de această dată însă în fața naționalei similare a statului Puerto Rico, scor 72-65.

Românii au avut un start de partidă excelent în care au izbutit să înscrie 23 de puncte primind doar 8. Până la pauza mare a disputei, portoricanii au reușit să mai scadă din diferență, naționala tricoloră intrând la cabine cu un avantaj de 7 puncte, 39-32. Sfertul al treilea s-a dovedit a fi cel mai echilibrat, iar înaintea actului decisiv tabela indica avantajul României, 53-47. Din păcate naționala antrenată de Răzvan Cenean și Alin Cureș a decăzut în ultimul sfert în care a izbutit să înscrie doar 12 puncte, primind 25. Astfel Puerto Rico se impune la 7 puncte, 72-65 (23-8, 16-24, 15-14, 25-12) obținând primul succes în Turcia.

Vlad Popovic a fost cel mai bun jucător al României, autor al 19 puncte și 20 (!) de recuperări(având și 7 mingi pierdute) urmat de Mehmet Hortoglu cu 17 puncte.

Reprezentativa noastră are la activ patru înfrângeri în tot atâtea meciur disputate, urmând să întâlnească mâine, cu începere la ora 18:45(ora României) Ukraina, acesta fiind ultimul meci din cadrul fazei grupelor.

1 comentariu la aceasta stire:
  • onesim daniel :

    Cine antreneaza U16 ?
    Urmaresc echipa masculina de juniori U16 deoarece cunosc si apreciez pe unul din jucatorii de baza, Vlad Cobzaru din Iasi. Stiam despre participarea la Turneul TURK TELECOM si urmaresc meciurile Romaniei pe un site turcesc.
    Nu inteleg un lucru : cine antreneaza aceasta echipa ? S-a pornit la drum cu d-nul GORAN VRKIC intr-un proiet pe termen mediu iar acum vad ca antreneaza 2 domni de la Cluj si Oradea.
    Am citit cateva articole si interviuri are antrenorului sarb si am inteles ca va incerca sa implementeze metode moderne de antrenament pt. a schimba mentalitatile juniorilor romani, pt. ai transforma in adevarati luptatori. Acum, observ la acest turneu, ca in afara de 3-4 juctori care se straduiesc : Todorov, Hortoglu, Cobzaru, Ciordas, restul fac act de prezenta . Nici macar nu se apara, nu faulteza probabil sunt fascinati de frumusetea jocului practicat de adversari.
    Oare nu se datoreaza acest comportament absentei d-nului GORAN de pe banca ?

    cu 13 ani în urmă (09.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!