Stiri Juniori U17 Masculin

Sport Arena Streetball revine în forţă!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.05.2011

După un sezon Sport Arena Streetball revine în forţă cu 5 turnee ce se vor desfăşura începând cu luna mai şi până în septembrie pe terenurile din cadrul Institutului Politehnic din Bucureşti. Cea de a 7-a ediţie a campionatului e pe punctul de a debuta, primul turneu urmând să aibă loc la finele săptămânii viitoare, mai exact pe în perioada 27 - 29 mai. Master-ul, turneul ce va încheia ediţia 2011 este programat pentru 23 - 25 septembrie, dar iată întregul programul turneelor:

Sport Arena 1: 27 - 29 mai 
Sport Arena 2: 17 - 19 iunie 
Sport Arena 3: 29 - 31 iulie 
Sport Arena 4: 26 - 28 august 
Sport Arena Master: 23 - 25 septembrie

Începând cu acest sezon, organizatorii au simplificat procesul de înregistrare al echipelor. De acum înainte prezenţa jucătorilor la terenurile Sport Arena din Politehnică pentru validare nu va mai fi necesară. Noul site www.3la3.ro, lansat în urmă cu câteva zile, permite creearea profilului personal de jucător, iar în acelaşi timp creearea şi propriei echipe. Luni, începând cu orele 15:00 se va da drumul la înregistrarea echipelor pentru primul turneul, iar numărul maxim de echipe admise e de 200. Aşa că nu mai staţi pe gânduri şi creaţi-vă propriul profil de jucător şi echipa din care faceţi parte! 

Detalii despre înscrierea online găsiţi aici

Având în vedere că toţi participanţii vor avea profilul personal pe www.3la3.ro, organizatorii au implementat un sistem special care va ţine evidenţa statistică a fiecărui jucător. De asemenea se va realiza şi un clasament individual al jucătorilor în funcţie de rezultatele obţinute. Tot începând cu acest sezon, desfăşurarea meciurilor va putea fi urmărite live, atât video cât şi play-by-play, iar rezultatele meciurilor vor putea fi consultate în timp real.

Un aspect important este cardul de jucător. Pentru a putea evolua în cadrul meciurilor de la Sport Arena este necesar să îl aveţi la terenurile din Politehnică. În cazul în care nu aveţi deja unul, acesta poate fi obţinut începând de miercuri 25 mai de la Sport Arena. Pentru a intra în posesia cadrului, jucătorul trebuie să prezinte Cartea de Identitate(pentru cei peste 14 ani), respectiv Certificatul de Naştere(pentru cei sub 14 ani) în ORIGINAL. Prima emitere a cardului de jucător este gratuită, iar pentru cea de a doua se va percepe o taxă.

În acest an nu va lipsi nici European Dunk Contest aflat la cea de-a 3-a ediţie. Cei mai buni "zburători" din Europa "aterizează" din nou pe terenurile Sport Arena din Bucureşti. Evenimentul va avea loc în cadrul Turneului 4, din perioada 26-28 august.

După cum v-au obişnuit, organizatorii vor oferi premii, vor organiza concursuri atât pentru jucători cât şi pentru spectatori. În fiecare sâmbătă va avea loc mult aşteptatul party, unde nu vor lipsi vedete, DJ, MC, concerte, toate acestea fiind ingredientele perfecte pentru o atmosferă unică în România, şi nu numai, pe care o puteţi găsi doar la Sport Arena Streetball.

Totalbaschet.ro şi Sport Arena Streetball vă aşteaptă în perioada 27 - 29 mai pe terenurile din Politehnică! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!