Stiri Juniori U17 Masculin

Steaua București s-a înscris în EYBL

Steaua București s-a înscris în EYBL

EYBL a anunțat în mod oficial prima gruparea din România care va participa în întrecere în sezonul 2022/2023. Steaua București va avea o grupă la categoria U20.

În sezonul precedent, România le-a avut pe U-BT Cluj-Napoca și CS Dinamo București la U20, cu un turneu organizat chiar pe terenul clujenilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EYBL (@eybl_official)

Steaua a participat anul trecut la turneul de calificare în cadrul categoriei U20. Pe plan intern, roș-albaștrii au avut o medalie de argint la U18 în Campionatul Național la finele sezonului 2021/2022.

Până în acest moment, EYBL a anunțat o listă de 15 cluburi pentru ediția următoare, acestea fiind Bayern Munchen (U14, U15), Zalgiris Kaunas (U17), Stella Azzurra (U16), Orange Lions (U20), Rátgéber Academy (multiple categorii), College Basket Borgomanero (multiple categorii), Orange 1 Basket Bassano (multiple categorii), Inter Bratislava (multiple categorii), Alvik Basket (U20), Vienna United PSV (multiple categorii), SBK Junior Levice (multiple categorii), London Lions (U20), Sopron Kosárlabda Akadémia (multipe categorii), BK Pardubice (multiple categorii) și Italian Prep Academy (multiple categorii).

*foto: EYBL

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!