Stiri Juniori U17 Masculin

Ştefan Săndulache explică de cât timp are nevoie un jucător pentru a deprinde procedele fundamentale în baschet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.03.2011

Ştefan Săndulache, antrenorul din spatele "colţului antrenorului", răspunde, în cea mai nouă postare pe blogul său, unei întrebări referitoare la timpul necesar pentru ca un jucător să deprindă corect procedeele fundamentale ale jocului de baschet.

Asa cum stie majoritatea populaţiei, timpul este ceva relativ… Mai ales din punct de vedere al TIMPULUI de pregătire asociat cu TALENTUL sau DORINTA persoanei respective de a deveni mai performant în ceea ce face (jucător sau antrenor). Jucătorul cu siguranţă îşi va dori mai mult de la el în viitor, însă POATE EL performa? DA … însă depinde de vârsta la care porneşte pe drumul în performanţă şi de anumite condiţii, care coroborate, pot duce la deprinderea procedeelor motrice.

Puteţi citi răspunsul complet al lui Săndulache şi comenta părerea acestuia accesând coltulantrenorului.totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!