Stiri Juniori U17 Masculin

Știința București, bilete cu prețuri prohibitive la meciurile de juniori

Știința București, bilete cu prețuri prohibitive la meciurile de juniori

Scandalul de la turneul final U16 masculin a iscat reacții care mai de care mai diverse. Unul dintre cititorii noștri ne-a atras atenția că la turneele finale găzduite de Știința București există prețuri pe care unii părinți le consideră chiar prohibitive. Am întrebat în stânga și în dreapta și am aflat care este „grila” pentru bilete la meciurile de juniori organizate de Știința. 

Astfel, pentru părinții care vor să asiste la meciurile găzduite de Știința se percep următoarele costuri: 

30 lei adulți/ 20 lei elevi pe meci 
100 lei adulți/ 80 lei elevi day pass (toate meciurile dintr-o zi)
120 lei adulți/ 100 lei elev team pass (toate meciurile unei echipe de-a lungul turneului)
 
Așadar, dacă ești fan al baschetului și vrei să vezi toate meciurile viitoarelor talente ale României, trebuie să scoți din buzunar cel puțin 200 de lei pentru două zile de competiție.

„Influencerii” din baschet au dezbătut și ei această temă și s-au poziționat pro și contra acestei decizii a clubului Știința. Unii spun că decizia este una normală, întrucât sportul are nevoie de cât mai multe surse de finanțare, mai ales că baschetul costă. Alții spun că Știința primește oricum bani publici de la Universitatea Politehnică din București și că prețul de 30 de lei pe meci este unul piperat, mai ales în contextul în care părinții sunt principalii sponsori ai copilului de-a lungul „carierei” sale în sportul cu mingea la coș.

În acest context vă aducem aminte că la meciurile de BCL ale lui U-BT Cluj prețul biletului era de 20 de lei, în timp ce în LNBM cluburile din România percep de cele mai multe ori o taxă de 10 lei. 

Interesant de aflat ar fi și dacă oficialii FRB care au copii care joacă pentru Știința plătesc astfel de bilete, dar și dacă show-ul extrabaschetbalistic de la meciurile de U16 (înjurat arbitri, huiduit și admonestat adversarii, hărțuit oficialii de joc) este inclus în preț...

PS: Poate că cei de la Știința încă mai strâng bănuți ca să plătească datoria pentru episodul cu "Bufnițele din Regie"?

*foto: captură youtube FRB Tv

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!