Stiri Juniori U17 Masculin

TF U14 Masculin - LPS Târgu Mureș și Laguna București sunt finalistele Campionatului Național

TF U14 Masculin - LPS Târgu Mureș și Laguna București sunt finalistele Campionatului Național

LPS Târgu Mureș și Laguna București sunt finalistele ediției 2021-2022 în Campionatul Național U14 Masculin, cele două trecând în semifinale de U-BT Cluj-Napoca, respectiv Leii București.

LPS Târgu Mureș a scăpat cu doar 12 puncte primite în prima repriză a duelului cu U-BT Cluj, perioadă în care a reușit să replice cu 37 de puncte. Ulterior, Clujul a putut să câștige cele două sferturi după reluare, într-un final diferența fiind de 19 puncte între, scor 59-40, asta după ce Târgu Mureș conducea la un moment dat și cu +28.

David Smeu a avut 12 puncte pentru învingători, fiind cel mai bun marcator al echipei. De la U-BT s-a remarcat Radu Andrei Cepoi, cu 17 puncte și 6 recuperări.

În cea de-a doua semifinală de la Sibiu s-au întâlnit două echipe bucureștene, Laguna și Leii, primii având câștig de cauză printr-o primă repriză mai solidă. Laguna București avea 37-21 la pauză, în repriza secundă reușind să pună alte 30 de puncte pe tabelă, ecartul între echipe fiind într-un final de șase puncte, 67-61.

David Rașoga a încheiat cu 14 puncte, 10 recuperări și 5 intercepții pentru „rechini”. Petru Geamănu a replicat cu 20 de puncte și 5 recuperări pentru Leii București.

Ultima zi din Turneul Final de la Sibiu programează jocurile de clasament, duminică (22.05), finala mică urmând să fie de la ora 13.00 între U-BT Cluj și Leii București, iar finala va avea loc de la ora 15.00 între LPS Târgu Mureș și Laguna București.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!