Stiri Juniori U17 Masculin

TF U14M – Rezultatele primei zile ale întrecerii de la Sibiu

TF U14M – Rezultatele primei zile ale întrecerii de la Sibiu

Ieri, 18 mai, a debutat la Sibiu Turneul Final al Campionatului Național U 14 Masculin. Cele mai bun 12 echipe au luat startul în competiție, iar în prima zi toate cele 6 partide s-au desfășurat în Sala Transilvania din Sibiu.

S-au consemnat următoarele rezultate:

Grupa 1A:

CSU Știința Slam București vs U BT Cluj-Napoca 44-83
CSS Viitorul Cluj-Napoca
vs CSU Știința Slam București 74-48

Grupa 1B:

ACS Alpha Sport Team Sibiu vs ACS Dan Dacian Portocaliu București 48-85
ABC CSU Sibiu
vs ACS Alpha Sport Team Sibiu 76-73

Grupa 1C:

CS Dinamo CSS Nr. 6 București vs ABC Laguna Alb București 63-73

Grupa 1D:

CSM CSU LPS Oradea vs ABC Leii București 44-95

Ultimul meci al zilei a fost și cel mai echilibrat. Gazda competiției, ABC CSU Sibiu, s-a duelat cu concitadina Alpha Sport Team Sibiu. A fost un meci care s-a jucat în fața unui public numeros și într-o atmosferă demnă de Liga Națională. După un prim sfert mai bun pentru CSU, câștigat cu scorul de 24-18, a urmat replica celor de la Alpha, care s-a instalat rapid la conducere și au reușit să-și mărească diferența la una formată din două cifre până la pauză, 47-37. CSU a revenit mai bine după pauză, dar nu a putut să se apropie la mai mult de două posesii de adversari pe tabelă. Înainte ultimului act se pleca de la o diferență importantă pentru Alpha, 65-56. „Galben-albaștrii” au început mai bine și ultimul act și au strâns ecartul pe tabelă. Un run de 6-0 până la intrarea în ultimele 100 de secunde de joc, a dus-o pe CSU în avantaj după mult timp, 74-72. În final s-a jucat cu multă dăruire dar punctele au mai venit doar de la linia de pedeapsă și ABC CSU Sibiu a câștigat cu scorul de 76-73.

Erik Sledinschi a fost cel mai bun marcator al partidei cu 23 de puncte și 3 recuperări. De la învingători, Luca Otgon a terminat în double-double, 13 puncte și 12 recuperări. Victor Achirei și David Dinescu au adăugat câte 10 puncte pentru CSU.

Filip Itu a fost cel mai bun jucător de la Alpha cu 21 de puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. Andrei Băcilă a terminat și el în double-double, 18 puncte și 12 recuperări, iar David Kovacs a reușit 13 puncte, 2 pase decisive și o recuperare.

Competiția continuă și astăzi, cu alte șase partide în Sala Transilvania din Sibiu.

foto: BC CSU Sibiu (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!