Stiri Juniori U17 Masculin

Trei naționale s-au retras de la FIBA U16 European Challenger din cauza cazurilor de Covid-19

Trei naționale s-au retras de la FIBA U16 European Challenger din cauza cazurilor de Covid-19

Din cauza cazurilor de Covid-19, Macedonia de Nord, Grecia și Spania s-au retras de la FIBA U16 European Challenger.

Macedonia de Nord și Grecia urmau să joace în grupa A, la Skopje, o grupă din care mai fac parte Franța, Lituania, Rusia și România. 

În aceste condiții, modul de organizare al competiției la care participă tinerii tricolori a suferit ușoare modificări. 

Astfel, cele patru formații rămase în grupă vor juca pe sistemul fiecare cu fiecare. Toate echipele vor avansa în semifinale, unde se va juca în cruce (locul 1-locul 4, locul 2-3). Evident, câștigătoarele semifinalelor vor avansa în finală, iar învinsele vor juca finala mică. În concluzie, fiecare echipă va disputa cinci partide, conform planului inițial. 

Astăzi, de la ora 19:00, tricolorii vor susține primul meci, în compania Franței. 

Lotul României pentru turneul de la Skopje este compus din: Sasha Son, Luca Illes, Rareș Nicolae, Alexandru Pârjolescu, David Anghel, Bogdan BădițescuRaul Igna, Mario Oprea, Răducu Raul Blaga, Vladimir Sparlac, Andrei Oinaru, Alexandru Moroșanu. Antrenorii echipei sunt Marcel Țenter și Alin Săftel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!