Stiri Juniori U17 Masculin

Tricolorii U16 la cea de a 3-a înfrângere în Turcia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.02.2011

Naționala U16 a României continuă fără victorie la turneul internațional Turk Telekom, ce se desfășoară în această perioadă pe teritoriul Turciei. Reprezentativa pregătită de Răzvan Cenean și Alin Cureș a pierdut partida disputată luni, în fața Rusiei, scor 84-58 (21-13, 21-20, 13-14, 29-11).

În primele trei sferturi, sportivii români au evoluat mult mai bine față de zilele precedente, când au avut un start de meci foarte slab. Astfel la pauză rușii conduceau cu 9 puncte, iar zece minute mai târziu, tricolorii s-au apropiat la 8 puncte. Din păcate România a decăzut în sfertul decisiv, sfert pe care adversarii l-au câștigat la 18 puncte, tranșând confruntarea la o diferență de peste 20 de puncte.

Cel mai bun pentru noi a fost Vlad Cobzaru, autor al unui double-double cu 17 puncte și 15 recuperări, urmat de Casian Todorov - 14 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări și 5 mingi pierdute.

România se află în acest moment pe ultimul loc în grupă, urmând ca mâine să întâlnească Puerto Rico. Ambele echipe nu au cunoscut până acum victoria. Partida va avea loc cu începere la ora locală 15:30.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!