Stiri Juniori U17 Masculin

Tudorache, 41 puncte. Phoenix câștigă al doilea meci al zilei

Costin Marinescu

Costin Marinescu
19.04.2013

Phoenix Galați a obținut două victorii din tot atâtea partide la Turneul semifinal al CN U18 masculin. Elevii lui Gelu Cazanoschi au învins cu 93 - 75 pe CSȘ Craiova și vor întâlni sâmbătă pe CSU Brașov, într-un derby sportiv al seriei.

Daniel Tudorache a fost, din nou, cel mai bun marcator al gălățenilor și, totodată, liderul marcatorilor în meciurile disputate până la această oră la turneele semifinale. Juniorul a marcat 41 puncte (14/19 - 2pcte, 2/3 - 3pcte, 7/10 - libere) și a recuperat 7 mingi în cele 35 minute petrecute pe teren.

Cristian Badea a marcat 18 puncte și a pasat decisiv de 6 ori, iar Valentin Popa și Bogdan Șerbănescu au înscris câte 13 puncte.

Craiova, care a deplasat la acest turneu doar 7 jucători, a avut în Dragoș Trifan cel mai bun marcator, cu 22 puncte. Bogdan Bădici a contribuit cu 18, iar Tiberiu Cimpoieru cu 15.

Phoenix va întâlni sâmbătă, de la ora 10, pe CSU Cuadripol Brașov, iar Craiova va juca, de la 11:45, cu Dinamo CSȘ 6.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!