Stiri Juniori U17 Masculin

Turneele finale de juniori se vor desfășura fără spectatori

Turneele finale de juniori se vor desfășura fără spectatori

Consiliul Director al FRB a aprobat în 3 septembrie niște amendamente și modificări la Regulamentele campionatelor naționale.

Pe lângă lista modificărilor survenite regulamentelor, federația de specialitate a emis un comunica prin care anunță faptul că turneele finale de juniori, găzduite de Ploiești, se vor desfășura fără spectatori. 

Evenimentele sportive de la Ploiești se vor desfășura fără spectatori. 

Federația Română de Baschet reamintește părinților sportivilor participanți la Turneele Naționale de Juniori că, prin acordul parental semnat, au luat la cunostință că la evenimentele sportive de la Ploiești nu este permis accesul spectatorilor și, totodată, au luat la cunostință atât faptul că accesul în hotelul în care este cazată echipa sportivului este interzis terților (părinți, rude, prieteni, alte persoane), cât și faptul că este interzisă interacțiunea fizică cu sportivul și componentii echipei sportivului pe perioada competiției.

Nerespectarea acestor reguli sanitare impus de organizatori poate conduce la descalificarea echipei din care face parte sportivul.

Fără îndoială, nimeni nu dorește ca baschetul să se joace fără spectatori. Ținând însă cont de situația sanitară actuală, precum și de legislația în vigoare, acesta este singurul mod în care baschetul se poate juca din nou, după șase luni.

Federația Română de Baschet face un apel la înțelegere din partea fanilor (suporteri, părinți, prieteni). Izolarea sportivilor, antrenorilor, arbitrilor, oficialilor, membrilor staff-ului FRB (toți testați înainte de eveniment prin metoda RT-PCR) are scopul unic de a proteja participanții la evenimentele de la Ploiești împotriva COVID-19, iar contactul persoanelor din exterior cu oricare dintre factorii implicați în eveniment poate periclita sănătatea tuturor.

 

⚠️ Evenimentele sportive de la Ploiești se vor desfășura 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 ⚠️ Federația Română de Baschet reamintește...

Posted by Federatia Romana de Baschet on Friday, September 4, 2020

De asemenea, Federația Română de Baschet a anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook că va transmite toate meciurile care se vor desfășura pe terenul 1. Evenimentele vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube, respectiv pe pagina de Facebook a Federației Române de Baschet.

Întrecerile vor demara pe data de 7 septembrie cu Turneul Național U15 (masculin și feminin) și cu Turneul Național U20 masculin.

*foto: facebook Asociația Județeană de Baschet Prahova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!