Stiri Juniori U17 Masculin

Turneu final U20 masculin: Timişoara vs Steaua pentru titlu

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
09.05.2011

Cu trofeul pe masa de... acasă! Aşa va juca marţi CSS Bega finala mare a campionatului naţional de tineret. Timişorenii vor înfrunta Steaua.

Turneul final-four de la Timişoara dedicat echipelor U20 a debutat luni la ora 15:00 cu primul meci din semifinale. Vicecampioana ediţiei trecute, U Mobitelco Cluj-Napoca a dat piept cu Steaua Turabo Bucureşti. Elevii lui Răzvan Cenean nu a reuşit să repete performanţa de anul trecut şi a ratat calificarea în finală după ce a cedat în faţa roş-albaştrilor cu 60-75. Steliştii au luat apoi loc în tribuna sălii Constantin Jude şi au urmărit semifinala a doua.

În al doilea meci al zilei, gazdele de la CSS Bega Timişoara au dat piept cu echipa Colegiului Naţional Aurel Vlaicu din Bucureşti. Elevii lui Tiberiu Ondreikovics porneau ca favoriţi clar în semifinale şi ca principala candidată la trofeu, bănăţenii fiind campionii en-titre la U20.

Gazdele şi-au respectat blazonul şi au dispus categoric de bucureşteni. Toth, Milencovic şi Petrişor de la BC Timişoara şi-au condus echipa spre o victorie lejeră. a fost 45-25 la pauza mare, iar la finalul celor 40 de minute tabela arăta o diferenţă de 23 de puncte, 86-63 în favoarea bănăţenilor.

Astfel, marţi, în finala mică se vor duela pentru medalia de bronz U Mobitelco Cluj-Napoca şi Colegiul Naţional Aurel Vlaicu, într-o partidă care va începe la ora 15:00.

Două ore mai târziu, de la ora 17:00 se vor întâlni cu trofeul în faţă Steaua Turabo şi CSS Bega Timişoara. Se anunţă un duel extrem de interesant, cu timişorenii în postura de gazdă care are de apărat un trofeu şi cu Steaua, o formaţie dornică de succes, mai ales că roş-albaştrii nu au nimic de pierdut.

Ambele meciuri vor avea loc în sala Constantin Jude din Timişaora.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!