Stiri Juniori U17 Masculin

U15 Masculin - Premiile individuale

U15 Masculin - Premiile individuale

Dan Dacian Portocaliu București a cucerit titlul la categoria U15 Masculin în cadrul Campionatului Național, după 67-56 în finala cu Academia de Baschet Phoenix Galați.

După încheierea Turneului Final de la Târgoviște, care s-a disputat între 23 și 27 martie, au fost acordate mai multe premii individuale.

Șerban Matea a fost ales MVP-ul turneului, jucătorul noii campioane la generația 2007 având 18.4 puncte, 8.6 recuperări și 2.4 pase decisive în medie. Tânărul baschetbalist a terminat finala cu 28 de puncte, 10 intercepții și 6 recuperări.

Următoarele premii acordate au fost:

BEST FIVE – Tudor Pârvu (Dan Dacian Portocaliu București), Matei Șorodoc (Academia de Baschet Phoenix Galați), Codruț Dinu (CSȘ Ploiești), Petru Voiculescu (Dan Dacian Portocaliu București), Cosmin Buboiu (Academia de Baschet Phoenix Galați)

Cel mai de perspectivă jucător – Codruț Dinu (CSȘ Ploiești)

Coșgeterul turneului – Codruț Dinu, cu 112 puncte (CSȘ Ploiești)

Cel mai bun recuperator – Octavian Staicu, cu 104 recuperări (CSȘ Târgu Jiu)

Cel mai bun pasator – Gabriel Radu, cu 22 de pase decisive (Alpha Sport Team Sibiu)

„Lupii dacici” au încheiat sezonul cu 16-1 bilanț, podiumul fiind completat de Academia Phoenix Galați și CSȘ Ploiești.

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!