Stiri Juniori U17 Masculin

U15 masculin şi feminin - Ultimele noutăţi referitoare la Turneul Final.

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.05.2011

Federaţia Română de Baschet a atribuit organizarea Campionatelor Naţionale U15 masculin şi feminin, oraşului Târgu Mureş. Evenimentul la care vor lua parte, în total, 16 echipe, va avea loc în perioada 18-22 mai. La masculin se cunosc componenţa grupelor, în timp ce la masculin tragerea la sorţi va avea loc la şedinta tehnică din data de 17 mai. Vă prezentăm componenţa grupelor la U15 feminin, respectiv echipele calificate la U15 masculin.

Turneu Final U15 Feminin
# Seria A Seria B
1. BC MC Sport Cluj CS Phoenix Galaţi
2. CS Olimpia Bucureşti BC Sirus Târgu Mureş
3. LPS Alba Iulia CSŞ Sibiu
4. CSŞ Ploieşti CN Mihai Eminescu Oradea

*Persoana de contact - Kiss Istvan - 0742139420

La masculin s-au calificat în ultimul act echipele: CS Mureşul Gladius Târgu Mure, CSŞ Ploieşti, CS Phoenix Galaţi, CSŞ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca, CSU Cuadripol Braşov, SCM CSŞ Craiova, CS Dinamo CSŞ Nr.6 Bucureşti şi ACS Steaua Magic. Acestea vor fi repartizate în cele două serii după tragerea la sorţi ce va avea loc la şedinţa tehnică, în data de 17 mai, cu începere de la orele 19:00 la Sala Sporturilor din Târgu Mureş.

Persoana de contact - Karoly Takacs - 0757503569 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!