Stiri Juniori U17 Masculin

U17 Masculin - Premiile individuale

U17 Masculin - Premiile individuale

CSA Steaua București a câștigat titlul în Campionatul Național U17 Masculin în urma Final Four-ului din Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul” din București în perioada 28-29 mai. Roș-albaștrii au trecut în finală de Leii București, scor 71-68.

În urma ultimului meci din actualul sezon la U17, s-au acordat mai multe distincții. MVP-ul Turneului final a fost declarat Andrei Călințaru, jucătorul lui Athletic Constanța terminând cu medii de 22.0 puncte, 8.0 recuperări, 5.5 pase decisive și 3.5 intercepții, ajutându-și echipa să obțină medaliile de bronz.

Mai departe s-au acordat următoarele premii individuale:

Best Five - Mihai Călințaru (ABC Athletic Constanța), Șerban Pușcașu (ABC Leii București), Vladimir Sparlac, Alexandru Băltaru si David Bănică (toți de la CSA Steaua București)

Coșgeter – Andrei Călințaru (ABC Athletic Constanța) – 44 puncte / 2 meciuri

Cel mai bun recuperator – Șerban Pușcașu (ABC Leii București) – 22 recuperări / 2 meciuri

Cel mai bun pasator – Andrei Călințaru ți Mihai Călințaru (ambii de la ABC Athletic Constanța) – câte 11 pase decisive / 2 meciuri

Cel mai de perspectivă sportiv – Andrei Briscan (ABC Leii București)

Top 8 în acest sezon al CN U17 Masculin arată în felul următor:

  1. CSA Steaua București
  2. Leii București
  3. Athletic Constanța
  4. CN Aurel Vlaicu București
  5. MC Ball Mangalia
  6. CSO Voluntari
  7. CSȘ Târgoviște
  8. ACS Champions București-Craiova

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!