Stiri Juniori U17 Masculin

U17M. ACS Dan Dacian, a doua finalistă

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.06.2013

ACS Dan Dacian este a doua finalistă a Turneului Final al CN U17 Masculin. Baschetbaliştii bucureşteni au trecut în semifinale de CSŞ Bega Timişoara cu scorul de 92-68. Scor pe sferturi: 20-22, 23-23, 21-16, 28-7.

Primele 25 de minute ale partidei le-au aparţinut timişorenilor. Jucătorii de la Dan Dacian au reuşit un final de meci foarte bun. După ce au terminat sfertul trei cu un run de 6-0, bucureştenii au evoluat excelent în apărare şi în atac în sfertul decisiv pe care l-au adjudecat cu scorul de 28-7.

Din punct de vedere statistic, ACS Dan Dacian a avut procentaj de 57.8% la aruncările din interiorul semicercului, 33.3% la cel din afara semicercului, respectiv 55.8% la aruncările libere. Timişorenii au terminat partida cu 21/58 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 36.2%, la aruncările de la distanţa a avut procentaj de 12.0%, iar la linia de pedeapsă au terminat partida cu 17 libere marcate din cele 33 acordate. Bucureştenii au recuperat 62 de mingi, faţa de 45 de mingi recuperate de jucătorii Begăi.

Remarcaţi ai partidei:

ACS Dan Dacian: David Georgiev – 28 de puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive; Ionuţ Berceanu – 17 puncte, 13 recuperări, o pasă decisivă; Emanuel Cate – 15 puncte, 23 de  recuperări, două pase decisive.

CSŞ Bega Timişoara: Vlad Szekely – 28 de puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive; Sorin Diaconu– 12 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive; Alex Borca – 8 puncte, 6 recuperări.    

Bucureştenii vor evolua în Finala împotriva celor de la U Mobitelco Cluj Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!