Stiri Juniori U17 Masculin

U17M. U Mobitelco 1 Cluj învinge pe CSŞ Tg. Jiu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
31.05.2013

U Mobitelco 1 Cluj Napoca a trecut de CSŞ Tg. Jiu cu scorul de 83-62, în cea de-a treia zi a Turneului Final al CN U17 Masculin. Scor pe sferturi: 13-14, 20-12, 28-17, 22-19. Gorjenii au început mai bine partida, dar echipa ardeleană a revenit pe parcursul celui de-al doilea sfert şi a rămas la conducere până la ultimul fluier al întâlnirii.

Din punct de vedere statistic, U Mobitelco a avut procentaj de 58.3% la aruncările din interiorul semicercului, 41.6% la cel din afara semicercului, respectiv 57.1% la aruncările libere. Gorjenii au terminat partida cu 21/46 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 45.6%, la aruncările de la distanţa a avut procentaj de 21.0%, iar la linia de pedeapsă au terminat partida cu 8 libere marcate din cele 11 acordate.

Remarcaţi ai partidei:

U Mobitelco 1 Cluj Napoca: Nandor Kuti – 16 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive; Vlad Chiriac– 11 puncte, 12 recuperări, 4 pase decisive; Tim Ghiţă Urmanczy – 12 puncte, 2 recuperări, 4 pase decisive; Lorand Szabo – 8 puncte, 8 recuperări.     

CSŞ Tg. Jiu: Adrian Vlad – 24 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive; Constantin Tocaru – 18 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive; Silviu Sanda – 6 puncte, 2 recuperări.    

Echipa clujeană bifează a doua victorie, în timp ce pentru gorjeni acesta este al treilea insucces înregistrat în tot atâtea meciuri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!