Stiri Juniori U17 Masculin

U20 masculin - Final Four-ul va avea loc la Timişoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.05.2011

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Baschet a anunţat faptul că oraşul Timişoara a primit dreptul de organizare a Final Four-ului Campionatului Naţional de Juniori Republicani(U20) masculin. Din cele 14 echipe înscrise în această competiţie, în sezonul 2010-2011, CSŞ Bega Timişoara, CSA Steaua Turabo Bucureşti, Colegiul Naţional Aurel Vlaicu şi CSŞ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca s-au calificat în ultimul act ce se va desfăşura în perioada 9-10 mai 2011 în sala Constantin Jude din Timişoara.

Din Seria A a fazei a II-a a campionatului U20 s-au calificat CSŞ Bega Timişoara(locul 1) şi CSŞ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca(locul 2), în timp ce în Seria B primul loc a fost adjudecat de către CSA Steaua Turabo Bucureşti, iar locul doi, la egalitate de puncte dar despărţite de coşaveraj, Colegiul Naţional Aurel Vlaicu. Gurile rele susţin faptul că formaţia CSA Steaua Turabo Bucureşti ar fi cedat jocul celor de la Vlaciu, pentru a accede în faza finală în detrimentul celor de la LPS Piteşti, toate cele trei echipe având bilanţul de o victorie şi o înfrângere.

În urma rezultatelor înregistrate în faza precedentă, CSŞ Bega Timişoara va întâlni pe Colegiul Naţional Aurel Vlaicu în prima semifinală, în timp ce CSŞ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca va da piept cu CSA Steaua Turabo Bucureşti.

Rezultatele fazei a II-a a campionatului U20 le puteţi accesa aici.

*Persoana de contact a turneului este Tiberiu Ondreikovics 0744.647.283 

8 comentarii la aceasta stire:
  • hahahaha :

    am fost
    am fost in sala la meciul Aurel Vlaicu-Steaua,iar meciul a fost unul cat se poate de corect,probabil multi nu vor crede,dar,Steaua nu prea a luat in serios meciul si de aceea au pierdut.Eu unul asa vad lucrurile,iar inainte sa va dati cu parerea consultati-va cu cineva mai sus decat jucatorii Pitestului;)

    cu 12 ani în urmă (03.05.2011) Raspunde
  • hahahaha :

    _|_
    ioiii,esti un ratat sabine!

    cu 12 ani în urmă (03.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @ha x4
    Ai fost in sala sau chiar ai jucat in acel meci, te cred pe cuvant. Daca ai fi citit atent materialul ai fi observat faptul ca nimeni nu se da cu parerea, ci se sintetizeaza mai multe zvonuri "Gurile rele susţin faptul că ... " => ca nu este 100% adevarat, nu avem cum sa probam daca a fost neagra sau daca a fost alba. Poate ma crezi poate nu, insa nu am vorbit cu nimeni de la Pitesti, chiar ma gandeam sa iau unele declaratii insa nu am avut timp. De asemenea, daca sustii ca meciul a fost unul cat se poate de corect, poate ma ajuti cu statistica jocului, sau cu o inregistrare :) PS: Ai postat consecutiv(de vreo 4 ori) fara nicio logica, considera acest mesaj ca un avertisment.

    cu 12 ani în urmă (03.05.2011) Raspunde
  • hahahaha :

    ...
    in acel meci nu s-a tinut statistica,ce e atat de greu,am jucat mai bine ca steaua la meciul ala,ce e asa imposibil

    cu 12 ani în urmă (03.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @ha x4
    Da, in cele din urma am inteles ca a fost o problema la statistica, am sters respectiva fraza, a fost greseala mea, recunosc. Si de asemenea, ma bucur ca putem vorbi si pe un ton mai civilizat :)

    cu 12 ani în urmă (04.05.2011) Raspunde
  • LoL :

    Hahahahaaaaa...
    nu s-a tinut statistica, oare de ce ? plus ca diferenta de puncte cu care au pierdut e prea mare si Steaua au batut Pitestiu' cam rau !!! :))

    cu 12 ani în urmă (04.05.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    arbitrii?
    din timisoara? ca la semifinal am vazut de ce sunt in stare...

    cu 12 ani în urmă (04.05.2011) Raspunde
  • curiosu :

    u20
    nu a fost nici un blat.pur si simplu un meci in care aurel vlaicu a vrut mai mult victoria.

    cu 12 ani în urmă (04.05.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!