Stiri Juniori U17 Masculin

Un antrenor de la meciul non-combat U16 dă în judecată FRB

Un antrenor de la meciul non-combat U16 dă în judecată FRB

Irina Borș, antrenorul celor de la ACS ID Îngerii Băniei, a atacat în instanță decizia Comisiei de Disciplină care îi hotărâse o suspendare de 18 luni.

Astfel, potrivit portalelor de instanță, Irina Borș s-a adresat Tribunalului București pentru ca suspendarea dictată de Comisia de Disciplină a FRB să fie anulată.

Reamintim că, în data de 20 decembrie, Comisia de Disciplină a decis să îi suspende pe ambii antrenori implicați în scandalul de non combat de la meciul de U16 dintre ACS ID Îngerii Băniei și ABC Lynx Ploiești. Asta în timp ce cluburile au rămas fără dreptul de a participa la U16 până la finalul sezonului, iar jucătorii nu mai au voie să participe în niciun meci oficial, indiferent de categoria de vârstă, până la finalul acestei stagiuni. Toate detaliile aici.

*foto: captură youtube FRB Tv

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!