Stiri Juniori U17 Masculin

VIDEO. Coş marcat de la jumătatea terenului, în ultima secundă, în CN de Junioare III(U14)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.04.2011

Deşi se înscriu, în medie, destul de puţine puncte pentru un meci de baschet, se pare că partidele din cadrul Campionatelor Naţionale rezervate sportivilor născut în anul 1997 şi mai tineri, sunt extrem de spectaculoase. După ce luna trecută vi-am prezentat un coş incredibil, marcat de Emanuel Cate(CSŞ Nr.6 Dinamo Bucureşti) din propriu semi-cerc de 6.75, acum vine rândul unei faze petrecute la Turneul Final U14 feminin, de la Cluj Napoca. Mai exact pe 19 aprilie, în cea de a doua zi a întrecerilor din cadul Campionatului Naţional de Juniori III(U14) feminin, CSŞ Ploieşti s-a impus în faţa echipei CSŞ Alexandria, scor 60-39, nimic ieşit din comun până aici. Însă la finalul primei reprize, cu o secundă înainte de final, cea mai bună sportivă a prahovencelor, Ioana Ghizilă, a aruncat, sub presiune fiind, aproape de mijlocul terenului, iar spre surprinderea ei, mingea a intrat în coş. Întreaga acţiune o puteţi urmări mai jos:

Mai citiți și:

VIDEO. Coș senzațional marcat în CN de Juniori III(U14)

VIDEO. O jucătoare din SUA a marcat patru puncte în patru secunde

VIDEO. Taisia Lungu a marcat în propriul coș, în urmă cu un sezon, chiar la Iași

VIDEO. Final incredibil de meci în Franţa!

VIDEO. Coșuri uluitoare marcate în România

VIDEO. Super-coșuri 

Dacă sunteți autorul unui video ce conține o aruncare spectaculoasă, realizată în România sau în străinătate, nu ezitați să ne trimiteți un mail pe adresa contact [AT] totalbaschet.ro.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!