Stiri Juniori U19 Feminin

BCM Danzio a trecut fără mari emoţii de Universitatea Cluj, 77-51

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
27.10.2012

Etapa a VII-a din LNBF a fost deschisă vineri la prânz de confruntarea dintre BCM Danzio Timişoara şi Universitatea Cluj. La capătul unui joc pe care l-au controlat în mare parte, timişorencele s-au impus cu 77-51. Gazdele au reuşit astfel a cincea victorie din şase jocuri, în timp ce clujencele au pus punct seriei de două victorii la rând.

Timişorencele şi-au revenit după lecţia de la Alexandria şi chiar dacă au cedat la limită primul şi ultimul sfert, 15-17 de fiecare dată, s-au detaşat în învingătoare graţie evoluţiei din actele doi şi trei. Elevele lui Dan Ionescu şi-au adjudecat sfertul doi cu 27-13, iar pe al treilea le-au administrat o lecţie ofensivă şi defensivă ardelencelor, 20-4!

BCM Danzio a condus la pauză cu 42-30 şi s-a impus la final la 26 de puncte în faţa unei formaţii care nu a marcat nicio aruncare de 3 puncte!

Gazdele au profitat de banca mult mai lungă, iar rezervele au adus 30 din cele 77 de puncte. "Panterele roz" au avut şi 28 de puncte avantaj pe tabelă. Cu excepţia începutul de joc, dominat de clujence, nu s-a pus problema învingătoarei.

Brown şi compania şi-au revenit după scăparea de la Alexandria şi şi-au consolidat locul în partea de sus a campionatului, în încercarea de a acumula cât mai multe puncte înainte de duelurile cu formaţiile de top. În schimb, Universitatea a ajuns acum la un raport 2/4 şi nu poate scăpa deocamdată din zona periculoasă a ierarhiei.

Principalele marcatoare:

BCM Danzio Timişoara: Brown 17p şi 8 intercepţii, Fodor 15p, Pesovic 13p. 

Universitatea Cluj: Ferenczi 15p, Meszaros 11p.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!