Stiri Juniori U19 Feminin

Nebojsa Vidic: „Mai avem un adversar și o șansă imensă de a câștiga o medalie”

Nebojsa Vidic: „Mai avem un adversar și o șansă imensă de a câștiga o medalie”

FC Argeș Basketball a suferit marți, 30 aprilie, o nouă înfrângere în fața lui U-BT Cluj-Napoca, scor 72-88, și a pierdut seria din semifinalele Ligii Naționale (0-3), urmând să joace pentru bronz contra formației care va pierde duelul dintre CSM Oradea și CSO Voluntari.

La finalul jocului din Pitești Arena, Nebojsa Vidic a oferit o declarație în care a tras concluziile în legătură cu ultimul meci al semifinalei:

„Chiar am încercat. Am luptat, am dorit să obținem cel puțin o victorie în această serie, dar iată că nu am putut. Nu vreau să folosesc un cuvânt al eșecului deoarece jucătorii mei nu merită asta. Ce le-am spus și lor în vestiar, repet și acum. Nu cred că am fost deficitari în ceea ce privește IQ-ul baschetbalistic, skill-urile sau cunoștințele în baschet. A fost o diferența mare la nivelul potențialului fizic și nu am putut gestiona bine acest aspect, mai ales atunci când adversarii au fost lăsați să facă asta. Personal, regret, pentru că băieții mei au luptat cu adevărat la potențial maxim sau aproape maxim, într-o perioadă în care ne-a lipsit un jucător care, deși sosit mai târziu, a devenit foarte important pentru noi. Un alt regret al meu este legat de piteștenii care ne-au oferit o susținere extraordinară aseară. Cred că ei meritau să fie martorii unei victorii în fața Clujului. Nu vreau să las jucătorii cu capul plecat pentru că nu ne-am încheiat povestea. Mai avem un adversar și o șansă imensă de a câștiga o medalie pentru Pitești în acest sezon. Cred că băieții vor fi pregătiți să lupte pentru asta. Mulțumesc, din nou, jucătorilor și fanilor, care au creat o seară incredibilă. Rămâneți aproape”, a spus antrenorul argeșenilor.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!