Stiri Juniori U19 Feminin

U-BT Cluj-Napoca a ajuns la 50 de victorii în sezonul 2023-2024

U-BT Cluj-Napoca a ajuns la 50 de victorii în sezonul 2023-2024

U-BT Cluj-Napoca parcurge un sezon excelent, având rezultate foarte bune în toate competițiile în care a participat. Alb-negrii au câștigat Cupa României, s-au calificat în sferturile de finală ale BKT EuroCup iar marți, 30 aprilie, au obținut biletele pentru ultimul act al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Formația ardeleană s-a impus în Pitești Arena cu 88 la 72 și, astfel, și-au adjudecat seria cu 3-0. Ba mai mult, acest meci a adus victoria cu numărul 50 în această stagiune pentru U-Banca Transilvania.

„Din nou un meci bun în care am avut intensitate, cred că am controlat jocul în mare măsură. Sunt foarte fericit pentru felul în care ne-am prezentat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, urmează acum cel mai important moment al sezonului, și anume finala Ligii Naționale”, a declarat Mihai Silvășan la finalul jocului, conform u-bt.basketball.

Patrick Richard și compania au un bilanț de 50 de victorii și 6 înfrângeri, pentru un procentaj al succesului de 89.3%. „Studenții” au mai atins această bornă o singură dată, în ediția 2021-2022, când au adunat 54 de partide câștigate și 8 pierdute (87.1%).

Iată care este bilanțul lui U-BT în fiecare competiție în care a participat în acest sezon:

  • LNBM: 32-0
  • Cupa României: 5-0
  • EuroCup: 13-6

Așadar, campioana en-titre este neînvinsă, pe plan intern, în această stagiune. Clujenii au 37 de victorii în duelurile cu formațiile din România și, luând în considerare și meciurile câștigate în finala Ligii Naționale din ediția 2022-2023, aceștia ajung la o serie de 41 de jocuri consecutive fără înfrângere.

Cu toate acestea, jucătorii lui Mihai Silvășan nu și-au îndeplinit încă principalul obiectiv al sezonului, adică obținerea titlului național. U-BT Cluj-Napoca mai are nevoie de patru victorii în finala Ligii Naționale și, cu siguranță, acest lucru nu va fi o misiune ușoară.

Deocamdată, cealaltă semifinală încă se joacă, scorul fiind 2-0 pentru CSM Oradea. Meciul al treilea are loc miercuri, 1 mai, la ora 19:00, în direct pe FRB TV, Prima Sport 3 și Digi Sport 3.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!