Stiri Juniori U19 Feminin

U18 Feminin. CSȘ Bacău - Olimpia. Declarațiile antrenorilor

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.10.2012

CSȘ Bacău și Olimpia București s-au întâlnit în etapa a III-a a fazei preliminare a Campionatului Național U18 feminin.

Echipa din București s-a impus cu 76 - 49 și cu două victorii din tot atâtea meciuri ocupă prima poziție în seria a III-a, serie din care mai face parte, pe lângă cele două, și CSȘ nr. 2 București.

La finalul întâlnirii de la Bacău, Romela Cristea a lăudat echipa adversă, dându-i acesteia șanse de calificare la turneul final.

A fost un joc bun deşi am început mai greoi, am venit mai obosite după drum, a spus antrenoarea conform jurnalsportiv.ro. Bacăul este o echipă tânără, de pespectivă, cu posibilităţi de calificare la turneul final. Am remarcat de la Bacău numărul 4 (Ana Maria Dănilă) şi numărul 10  (Mădălina Vieriu), ele au fost şi principalele marcatoare ale echipei.

De partea cealaltă, Mihaela Țepeș, cea care a condus Bacăul de pe margine, a recunoscut valorea superioară a Olimpiei și, în ciuda înfrângerii, nu și-a pierdut speranța accederii în faza următoare a competiției.

În primele două sferturi am fost  aproape, s-au pierdut foarte multe mingi pe recuperare deoarece am fost dominate de talia echipei adverse. Am făcut nişte greşeli copilăreşti, din lipsa de concentrare, pe faze facile de atac. Olimpia  este o echipă mai bună ca a noastra din punct de vedere valoric.  Suntem pe locul doi în serie, chiar  cu aceasta înfrângere pe teren propriu. Important este să ajungem mai departe în faza de calificare, unde merg primele doua echipe din grupă, a afirmat Țepeș pentru aceeași sursă.

Sezonul se va relua pe data de 17 noiembrie. Din grupa a III-a fac parte doar 3 echipe doarece Phoenix Galați a decis să se retragă pentru a se înscrie în Liga I.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii