Stiri Liga I Masculin

Andreas Blidaru s-a înțeles cu CS Vâlcea 1924

Andreas Blidaru s-a înțeles cu CS Vâlcea 1924

CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea a anunțat vineri, 28 iulie, transferul lui Andreas Blidaru, unul dintre componenții naționalei U18 a României.

Tânărul fundaș născut în 2006 sosește la clubul din Zăvoi după trei ani petrecuți în Spania, la juniorii lui Betis Sevilla. Ultima dată, Blidaru a adunat 4.6 puncte, 1.7 recuperări și 0.9 pase decisive pentru gruparea andaluză.

În această perioadă, Andreas Blidaru participă cu naționala U18 a României la Campionatul European -  Divizia B din Portugalia, întrecere în care tricolorii au atins sferturile și se vor duela azi (28.07) cu Letonia. El are medii de 8.4 puncte, 2.6 pase decisive și 2.2 recuperări în cinci apariții la turneul de la Matosinhos.

CS Vâlcea 1924 a realizat mai multe transferuri de când a promovat în LNBM, pe lângă tinerii Gabriel Radu, Raul Hurdubelea, Dragoș Constantinescu și Adrian Șandor fiind aduși Modibo Diaby, Radu Vîrnă. Vladislav Solopa, Peter Olisemeka și Zoran Paunovic.

Nou-promovata va face parte din Conferința B, unde se va duela cu CSM Oradea, CSU Sibiu, SCM U Craiova, FC Argeș Pitești, CSM Constanța, CSM Târgu Mureș, CSM Petrolul Ploiești și CSM Focșani în prima fază a sezonului 2023/2024.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Pitesti
    Era f bun si pentru FCA Basketball.

    cu 9 luni în urmă (28.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!