Stiri Liga I Masculin

Angel Santana s-a alăturat lui CS Vâlcea-1924

Angel Santana s-a alăturat lui CS Vâlcea-1924

Clubul Sportiv Vâlcea-1924 a semnat miercuri, 21 septembrie, un contract de activitate sportivă cu Angel Santana, fostul campion european cu naționala de baschet 3x3 a României urmând să se concentreze pe dezvoltarea tinerilor jucători vâlceni.

Santana este noul antrenor coordonator al formației din Râmnicu Vâlcea, în comunicatul pe care l-a emis clubul indicându-se faptul că prin aducerea lui o să se pună accentul pe dezvoltarea tinerilor clubului prin antrenamente individuale.

În vârstă de 45 de ani, Angel Santana a venit în România în 2004 după experiențe la nivel universitar în SUA, respectiv la nivel profesionist în Germania, Belgia și Franța. Originar din Las Palmas și posesor al cetățeniei români din anul 2010, Santana a devenit campion cu CSU Asesoft Ploiești, strângând prezențe în LNBM și la alte formații.

„Îi urez „BUN VENIT!” la CS Vâlcea-1924, lui Angel Santana, un nume mare pentru baschetul românesc, primul și ultimul campion european de baschet 3X3. Mă bucur că reușim să aducem la Vâlcea oameni valoroși, care vor pune umărul la ceea ce ne dorim noi: să reînviem mișcarea sportivă din județul Vâlcea și să ne îndreptăm spre performanță!”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Angel Santana a adăugat și el câteva cuvinte după această mutare, potrivit comunicatului pe care l-a emis CS Vâlcea-1924:

„În urmă cu un an, am auzit de dezvoltarea acestui proiect și mi-am exprimat intenția de a face parte din el. Sper să fie bine, să dezvoltăm frumos tinerii din Vâlcea și să avem o echipă performantă.Îmi doresc să păstrăm această atmosferă de prietenie și de muncă, din prima zi am văzut că se poate.”

Pe lângă fostul campion european cu România la baschet 3x3, vâlcenii au semnat în vara acestui an și cu Hristu Șapera, care a devenit managerul clubului nou-înființat.

CS Vâlcea-1924 va evolua în Liga 1 în stagiunea 2022/2023.

*foto: gazetavalceana.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!