Stiri Liga I Masculin

Athletic Constanța joacă cu calificarea pe masă la Sighetu Marmației

Athletic Constanța joacă cu calificarea pe masă la Sighetu Marmației

Astăzi, 17 ianuarie, de la ora 18:00, Sala Liceului Forestier Sighet va găzdui partida dintre CSM Sighetu Marmației și Athletic Constanta. Partida are o miză deosebită pentru constănțeni care în cazul unei victorii vor obține calificarea în Grupa Galbenă. 

Până la această ora Federația Română de Baschet nu a făcut public numele arbitrilor care vor oficia partida. 

CSM Sighetu Marmației ocupă ultimul loc în GVB, cu 2 victorii și 11 înfrângeri, de partea cealaltă Athletic Constanța ocupă locul 4, loc care duce în faza următoare, cu un bilanț de 5 victorii și 8 înfrângeri. 

Deși ambele formații vin după înfrângeri, miza partidei și valoarea lotului o pun pe Constanța în poziție de favorită. 

Vladislav Solopa este cel mai bun marcator al echipei antrenate de Emil Kosztelnik cu o medie de 16,8 puncte pe partidă, acesta este secondat de americanul Corey Henderson, jucător care aruncă la coș, în medie, de aproape 16 ori pe partidă și a reușit să adune medii statistice de 16,3 puncte, 4,8 pase decisive și 3,3 mingi pierdute. În tabara constănțenilor lucrurile sunt un pic mai echilibrate din punct de vedere statistic, totuși jocul echipei antrenate de Alexandru Olteanu se bazează mult pe pivoții Kyle Kilgore și Rahsaan Williams. Kilgore are o medie de 12,9 puncte pe meci, în timp ce compatriotul său a strâns până în acest moment 9,9 puncte și 10,3 recuperări. 

Din informațiile noastre ambele echipe au la dispoziție întreg lotul pentru partida de astăzi.

Reamintim că partida tur a fost câștigată de Athletic Constanța la o diferență de 19 puncte, scor 85 la 66. 

*foto: Baschet Club Athletic Constanta

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!