Stiri Liga I Masculin

Baris Aktas: „Sper să reuşim să câştigăm şi să participăm şi la anul în EuroChallenge”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.05.2015

Componentul formației CS Energia Târgu Jiu, Baris Aktas, are deja gânduri mărețe și pentru stagiunea competițională 2015-2016. După ce a cucerit medalia de bronz în EuroChallenge, Energia este la o victorie distanță o altă medalie de bronz, în campionatul intern. 

Oltenii au 1-0 la general în finala mică cu Steaua, iar meciul secund se joacă duminică, de la ora 18:00, la Târgu Jiu. Baris Aktas vrea ca această serie să se termine cât mai repede, vorbind și despre meciul de la București, acolo unde echipa sa a câștigat la 20 de puncte diferență, 95-75. 

„Sperăm să obţinem din nou o victorie şi să terminăm campionatul pe locul 3. Vrem să terminăm această serie cât mai repede. Sper să reuşim să câştigăm şi să participăm şi la anul, din nou, în EuroChallenge. Sunt fericit că am câştigat la București. A fost mai uşor decât mă aşteptam. Fără Andreas credeam că vom avea probleme, dar am reuşit să jucăm ca o echipă şi să câştigăm în faţa unei echipe de valoare cum este Steaua, care să nu uităm a terminat pe poziţia secundă sezonul regulat”, a declarat Aktas pentru csenergia.ro.

În sezonul 2013-2014 Energia Târgu Jiu a cucerit primul trofeu din istoria clubului, Cupa României. Anul acesta Energia a reușit să ajungă până în semifinalele EuroChallenge, câștigând medaliile de bronz în această competiție, iar o victorie duminică contra Stelei i-ar aduce o nouă medalie extrem de importantă clubului care a promovat în prima ligă în anul 2008. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    TV?
    Se transmite undeva meciul? In articolul de mai sus scrie ora 18 dar program scrie DigiSport1 de la ora 19, ba chiar sunt anuntat ca meciul e live "acum". Bineinteles pe DigiSport e fotbal, care e realitatea?

    cu 8 ani în urmă (17.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!